Na granicy lasu
|
30-09-2011, 20:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2011 20:12 przez piciu-p4.)
|
|||
|
|||
aphyosemion spoorenbergi
Szczerze mówiąc to ciężko stwierdzić. Jak je przenosiłem do 126 to helenek było już niewiele, a jak już pisałem kolcobrzuchy karłowate, przynajmniej moje pojawiają się przede wszystkim w porach karmienia, a większość czasu spędzają buszując w zielsku i pod korzeniami.
Żeby nie było jakiś niejasności w tym baniaku nie ma już kolcobrzuchów a obecnymi mieszkańcami są aphyosemion spoorenbergi. Obecnie układ 2+2 z czego jedna samiczka pochodzi z udanego tarła. samiec samica no i młodziak, jeszcze trochę nieśmiały wielkości ok 3-4 cm Apistogramma norberti; Taeniacara candidi; Apistogramma sp.Nanay/Melgar; Apistogramma gibbiceps; Lamontichthys llanero; Nannostomus mortenthaleri; Nannostomus trifasciatus; Axelrodia riesei; Loricaria simillima; Nannoptopoma sp. Peru; Hypoptoma gulare; Rivulus rectocaudatus; Betta brownorum; Otocinclus affinis; Colisa fasciata; Rasbora hengeli; Carinotetraodon travancoricus; Neolebias unifasciatus; Danio tinwini; Poecilocharax weitzmani; Hyphessobrycon scholzei; Hemigrammus erythrozonus; |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości