Moje nowe akwarium 112l Zielony
|
13-10-2013, 22:55
|
|||
|
|||
RE: Moje nowe akwarium 112l Zielony
Napiszę brzydko, bo tego nie da się już czytać. To co robisz to robisz od d...y strony. A dlaczego? Skoro masz już te akwarium, które już zostanie to pod kątem akwarium robi się resztę a nie skacze to tu to tam. Masz 112 litrów, masz jakieś bliżej nie określone światło oraz masz jakiś tam filtr o powiedzmy normalnej filtracji jak na ten litraż więc teraz nie słuchasz kretyna ze sklepu, który raz już wcisnął szmelc byle by się go pozbyć tylko czytasz o podstawach tu gdzie zostałeś przekierowany. Jutro odbierasz tylko światło i ogarniasz parametry tak oświetlenia jak i wody jaką jesteś w stanie zrobić(czyli co ważne pH i twardość)-i nie dajesz sobie wcisnąć kolejnych bajek. Jak to zrobisz to podaj tu w temacie i dopiero potem można podyskutować nad doposażeniem szkła w zielsko i na samym końcu ryby. Nie wszystko żyje w każdej wodzie jaką się dysponuje i tak samo zielsko nie każde rośnie w tym co się naleje do baniaka. Inaczej to Ty nigdy nie ruszysz tak jak to powinno ruszyć od początku.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|