Odpowiedz 
Moje nowe akwarium 112l Zielony
13-10-2013, 22:55
RE: Moje nowe akwarium 112l Zielony
Napiszę brzydko, bo tego nie da się już czytać. To co robisz to robisz od d...y strony. A dlaczego? Skoro masz już te akwarium, które już zostanie to pod kątem akwarium robi się resztę a nie skacze to tu to tam. Masz 112 litrów, masz jakieś bliżej nie określone światło oraz masz jakiś tam filtr o powiedzmy normalnej filtracji jak na ten litraż więc teraz nie słuchasz kretyna ze sklepu, który raz już wcisnął szmelc byle by się go pozbyć tylko czytasz o podstawach tu gdzie zostałeś przekierowany. Jutro odbierasz tylko światło i ogarniasz parametry tak oświetlenia jak i wody jaką jesteś w stanie zrobić(czyli co ważne pH i twardość)-i nie dajesz sobie wcisnąć kolejnych bajek. Jak to zrobisz to podaj tu w temacie i dopiero potem można podyskutować nad doposażeniem szkła w zielsko i na samym końcu ryby. Nie wszystko żyje w każdej wodzie jaką się dysponuje i tak samo zielsko nie każde rośnie w tym co się naleje do baniaka. Inaczej to Ty nigdy nie ruszysz tak jak to powinno ruszyć od początku.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Moje nowe akwarium 112l Zielony - Adam - 13-10-2013 22:55