|
Roślinniak Lermi
|
|
14-11-2010, 17:40
|
|||
|
|||
|
Uwiędła jak usłyszła jak się śmiejesz z mojej Limnophili
Właśnie wyrwałam parę krzaczków, bo już zajmowały za dużo miejsca. Dodam ją do tej Salvinii którą jutro wysyłam.Ten anubias to pożywka dla ślimaków Okupują go stadem i jedzą krasne, glony i co tam jeszcze znajdą z tych martwych dwóch liści (tak mi się niefortunnie uciął w ogólnym ) Aktualnie puścił listek i korzonek i jest na dobrej drodze do odżycia. Już nie pływa na środku, ale osiadł na rotali Na razie to by mu wykałaczka zamiast korzenia starczyła ![]() Ja też, ale niestety ostatnio nawet nie mam czasu na pisanie na forum a co dopiero fotografowanie Fotograf ze mnie podobny jak elektryk, więc to musi potrwać. Niedługo będzie aktualka wszystkich jak leci, a na razie muszę wrócić do ich sprzątania...
Nie tylko chłopaki lubią robaki |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Wiadomości w tym wątku |
|
Roślinniak Lermi - Lermi - 17-10-2010, 23:31
RE: Roślinniak Lermi - Lermi - 03-05-2011, 18:27
[] - alarmowiec - 18-10-2010, 01:21
Re: Roślinniak Lermi - Anonymous - 18-10-2010, 07:47
[] - Lermi - 14-11-2010 17:40
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Akwaria Lermi bez tytułu :) | Lermi | 28 | 61,391 |
05-05-2011 08:14 Ostatni post: egzepoznan |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Właśnie wyrwałam parę krzaczków, bo już zajmowały za dużo miejsca. Dodam ją do tej Salvinii którą jutro wysyłam.
Okupują go stadem i jedzą krasne, glony i co tam jeszcze znajdą z tych martwych dwóch liści (tak mi się niefortunnie uciął w ogólnym
) Aktualnie puścił listek i korzonek i jest na dobrej drodze do odżycia. Już nie pływa na środku, ale osiadł na rotali