Jest jak jest,a jest?
|
13-07-2014, 13:51
|
|||
|
|||
Jest jak jest,a jest?
Witam wszystkich!
Myślę że to już czas pokazać swoja Azję (przynajmniej tak bym chciał) Zbiornik to 150x60x55 co daje nam 495l Szafka pod zbiornikiem to moje własne dzieło z płyty wiórowej laminowanej 30 mm Pokrywa również mojego wykonania impregnowana kolorem Oświetlenie to belka również własnego wykonania na świetlówki T8 1200 mm i dodatkowe oświetlenie T5 również 1200 mm co daje nam 2x36 w i 1x54 w Świetlówki to : zbieranina, do celowo to Diversa opti natural Filtracja to Eheim 2222 który robi za mechanika Eheim 2329 który robi za biologa Podłoże to żwir 2-4 mm tu do końca nie jestem zadowolony ale korzenie moich rośli twierdzą inaczej czyli ok.+ kulki gliniano torfowe Rośliny: Cryptocoryny: -nevilli -prtchii -becetti -nana -wendetii weinber -rubella -wendetii -aponogetifolia :Microsorium: -oskrzydlone -pteropus - i jeszcze jedno którego nazwy nie znam :walisneria gigantea :hybrophila polysperma -anubias barteri -java moss -anubias Nana :glony ,małe ilosci -zielenice -okrzemki Ozdoby to kilka porośniętych korzeni Rybcie to: -gurami mozaikowe x5 -gurami marmurkowe x5 -bocja wspaniała x2 -bocja siatkowana x6 -piskorek x8 -kosiarka x 3 -sumik szklisty x2 -crossocheilus reticulatus x1 ,nie wiem jak po polsku -i świeżo uratowana z małego zbiornika mojego brata brzanka rekinia x1 -glonojad syjamski x1 :Nawożenie to Symfonia złota 10 ml dziennie :co2 całodobowo -poczytali ? teraz czas na foty: [img] [/img] sorry za miniaturki ale normalne coś niewchodzą. Mój kanał na Youtube |
|||
13-07-2014, 15:16
|
|||
|
|||
RE: Jest jak jest,a jest?
Bardzo ładnie się prezentuje, brakuje mi tylko jakiejś ławicy brzanek lub razborek.
|
|||
13-07-2014, 16:18
|
|||
|
|||
500 litrów nieźle :-)
Akwarium ładne - czarny żwir myślę, że ładniej by się prezentował :-) Akwarium 300 l |Pielęgnice: Miodowe i Meeka | Filtracja - HW-302 i JBL e901| Akwarium 50 l | Kotnik: mieczyki zielone odmiany dzikiej i młode Miodowe |
|||
13-07-2014, 22:50
|
|||
|
|||
czarny żwirek nie ale rzeczny piasek na ziemi ogrodowej,coraz częściej o tym myślę
Mój kanał na Youtube |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości