Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu
|
08-04-2013, 18:33
|
|||
|
|||
Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu
Witam, orientuje się ktoś w jakich cenach można kupić rybki na giełdzie w Wrocławiu, ew. w miejscach gdzie zaopatrują się sklepy akwarystyczne. Pytam ponieważ dostałem ofertę od sklepu akwarystycznego o stałą dostawę zbrojników tzw. niebieskich oraz roślin Rodzą mi się ostatnio bardzo często w dużych ilościach. Mam im do końca tygodnia podać cenę po jakich mogę je odsprzedawać dla nich. Z tego co wiem to zawsze jeździli do wrocławia gdzieś po rybki ale chcą tego zaprzestać z powodu czasu jaki musza poświęcić na dojazd (ale to nieoficjalna informacja jaką dostałem). Dlatego pytam by było dla nich korzystne ale i coś dostać za to chociażby na dokupienie czegoś do akwarium.
Sklep zoologiczno-akwarystyczny AQUAZOO www.aquazoo24.pl Moje akwaria: 220l malawi z pyszczakami yellow 30l kostka aquael bojowniki + neonki 20l kostka aquael krewetkarium red cherry 10l kostka aquael krewetkarium 10l kostka aquael danio lamparcie zielone |
|||
08-04-2013, 19:23
|
|||
|
|||
RE: Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu
Sklepy zaopatrują się na ul:Giełdowej (niestety numeru nie pamiętam). Tam jest typowo zoologiczna giełda.
Co do cen również nie podpowiem, ponieważ od bardzo dawna tam nie zaglądam. |
|||
08-04-2013, 21:06
|
|||
|
|||
A Karmelkowa? To co wróci z Łodzi jest tam następnego dnia sprzedawane.
|
|||
08-04-2013, 21:57
|
|||
|
|||
To nie Karmelkowa, tylko Giełdowa. Ale mowa jest o tej samej jak by nie patrzył.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości