Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu (/showthread.php?tid=4388) |
Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu - jar300 - 08-04-2013 18:33 Witam, orientuje się ktoś w jakich cenach można kupić rybki na giełdzie w Wrocławiu, ew. w miejscach gdzie zaopatrują się sklepy akwarystyczne. Pytam ponieważ dostałem ofertę od sklepu akwarystycznego o stałą dostawę zbrojników tzw. niebieskich oraz roślin Rodzą mi się ostatnio bardzo często w dużych ilościach. Mam im do końca tygodnia podać cenę po jakich mogę je odsprzedawać dla nich. Z tego co wiem to zawsze jeździli do wrocławia gdzieś po rybki ale chcą tego zaprzestać z powodu czasu jaki musza poświęcić na dojazd (ale to nieoficjalna informacja jaką dostałem). Dlatego pytam by było dla nich korzystne ale i coś dostać za to chociażby na dokupienie czegoś do akwarium. RE: Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu - leszcz25 - 08-04-2013 19:23 Sklepy zaopatrują się na ul:Giełdowej (niestety numeru nie pamiętam). Tam jest typowo zoologiczna giełda. Co do cen również nie podpowiem, ponieważ od bardzo dawna tam nie zaglądam. RE: Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu - Adam - 08-04-2013 21:06 A Karmelkowa? To co wróci z Łodzi jest tam następnego dnia sprzedawane. RE: Zapytanie o ceny na giełdzie w wrocławiu - leszcz25 - 08-04-2013 21:57 To nie Karmelkowa, tylko Giełdowa. Ale mowa jest o tej samej jak by nie patrzył. |