Moje pierwsze iwagumi. - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: Moje pierwsze iwagumi. (/showthread.php?tid=9116) |
Moje pierwsze iwagumi. - rex692 - 01-03-2016 18:09 Nie ukrywam, nawet nie wiem gdzie uzupełnić te dane, ale nie ważne... Takie małe porównanie( po miesiącu) Nie ma powodu do radości:/ szału nie ma :c nie ukrywam że jestem zawiedziony efektami, ale cóż może jak będzie butla to będzie lepiej jak nie to będę musiał coś głębiej pokombinować. Dziś jeszcze będę miał kilka dodatkowych roślinek. W niewielkim stopniu kilka dni temu zaczęły się pojawiać glony,zdj poniżej. Na chwilę obecną się nie rozprzestrzeniaja. Te niteczki na igiełkach( sinice) I krasnorosty na skałach: Generalnie rybki dobrze wyglądają krewetki rosną Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Moje pierwsze iwagumi. - rex692 - 01-03-2016 19:10 I wspomniane wcześniejszym poście roślinki + niedziałająca bimbrownia:/ Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Moje pierwsze iwagumi. - rex692 - 05-03-2016 17:35 Oto i jest Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka RE: Moje pierwsze iwagumi. - edison - 05-03-2016 19:22 Na tym wężyku sylikonowym od licznika do akwarium na łączeniu może się pojawić nieszczelność. Może ale nie musi. Wszystkie połączenia należy sprawdzić. RE: Moje pierwsze iwagumi. - rex692 - 05-03-2016 21:38 (05-03-2016 19:22 )edison napisał(a): Na tym wężyku sylikonowym od licznika do akwarium na łączeniu może się pojawić nieszczelność.Ok posprawdzam wszystkie łączenia . A co Polecicie jako dyfuzor bądź reaktor? Kostka lipowa jakoś mnie nie zadowala Myślalem o zrobieniu reaktora z filtra narurowego, stosuje ktoś to rozwiązanie? Może napisać swoje spostrzeżenia? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka |