Biotopy rafy koralowej, Morze Czerwone - filmy! :)
|
07-09-2012, 21:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012 09:53 przez pacmann.)
|
|||
|
|||
Biotopy rafy koralowej, Morze Czerwone - filmy! :)
Hej
No i wreszcie doszedł do skutku mój wyjazd do Egiptu - z kamerą, obudową podwodną, a nawet oświetleniem, które koniec końców okazało się niepotrzebne Zapraszam na serię filmów pokazujących piękno rafy koralowej, oraz - nieco szczegółowiej - kilka wybranych, fajnych stanowisk na rafie Wstęp - omówienie sprzętu do filmowania: Pierwsze sfilmowane stanowisko rafowe: Miłego oglądania, następne filmy w drodze! Piotr K. telewizja akwarystyczna Definite Aquascape TV http://www.definiteaquascape.tv |
|||
07-09-2012, 23:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2012 09:53 przez pacmann. Powód: Nowe informacje)
|
|||
|
|||
RE: Biotopy rafy koralowej, Morze Czerwone - filmy! :)
gratuluję wyjazdu i zabawek.
coś dziwnego dzieje się z balansem bieli do 3-24 min, dominanta zółta, powyżej do przyjęcia z dominantą, która ma prawo się wydarzyć, ale widać w tym pewną przypadkowość. ustawiasz bw na białą, szarą kartę pod wodą? pozdr. |
|||
21-11-2012, 12:23
|
|||
|
|||
RE: Biotopy rafy koralowej, Morze Czerwone - filmy! :)
"Well spotted", jak to mówią Angole Innymi słowy, gratuluję spostrzegawczości Kolory faktycznie są inne, z tego prostego powodu, że część filmu nagrywałem przy świetle zastanym, a część przy włączonej lampie. To była faza eksperymentów z balansem bieli. Oczywiście, że ustawiam balans pod wodą na płytkę referencyjną, ale z tym też trochę było zabawy, zanim rozpracowałem najlepszą metodę
Piotr K. telewizja akwarystyczna Definite Aquascape TV http://www.definiteaquascape.tv |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|