Lustro
|
04-02-2011, 01:44
|
|||
|
|||
Lustro
Witam
Widziałem tematy o tłach w naszych akwariach.... U mnie w kącie stało lustro, coś mnie tknęło i wstawiłem ZA akwarium.... Efekt jest szokujący.....Zrobiło się 2x głębsze ;o) Pytam tylko, czy to nie jest czasem zły pomysł z jakiejś przyczyny? Rybcie to ignorują... Tylko bojownik się sobie przygląda i czasami stroszy, ale takie ćwiczenia są mu zalecane ;o) Co wy na to? Jeśli już o tym było to SORRY, ale szukałem i nic mi nie znalazło... P L @ S T I - Poznań Otoski; Black Molly; RED'ki; Gupiki; Helenki; Świderki Moja Galeria |
|||
04-02-2011, 17:44
|
|||
|
|||
Od czasu do czasu bywają takie rozwiazania . ostanio na ZOO Botanica we Wrocławiu . Ja jednak nie chcę oglądać siebie w akwarium . Głębie zbiornika uzyskać lepiej sztuczkami zaczerpniętymi z malarstwa czy architektury
|
|||
06-02-2011, 19:24
|
|||
|
|||
No co , nikt więcej nie ma zdania w sprawie lustra za akwarium...?;o)
P L @ S T I - Poznań Otoski; Black Molly; RED'ki; Gupiki; Helenki; Świderki Moja Galeria |
|||
06-02-2011, 21:50
|
|||
|
|||
Pomysł w sumie ciekawy bo faktycznie głębie można uzyskać aczkolwiek też bym nie chciał sie przeglądać w zbiorniku, na rybki wole patrzeć
|
|||
07-02-2011, 01:03
|
|||
|
|||
Mi osobiście nie chciało by sie przycinać lustra pod wymiar baniaka .I zgodzę sie z przedmówcami co do swojego widoku w akwa .Rybki mam ładniejsze.
http://ukajali.bloog.pl/ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości