Lustro - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Lustro (/showthread.php?tid=367) |
Lustro - PL@STI - 04-02-2011 01:44 Witam Widziałem tematy o tłach w naszych akwariach.... U mnie w kącie stało lustro, coś mnie tknęło i wstawiłem ZA akwarium.... Efekt jest szokujący.....Zrobiło się 2x głębsze ;o) Pytam tylko, czy to nie jest czasem zły pomysł z jakiejś przyczyny? Rybcie to ignorują... Tylko bojownik się sobie przygląda i czasami stroszy, ale takie ćwiczenia są mu zalecane ;o) Co wy na to? Jeśli już o tym było to SORRY, ale szukałem i nic mi nie znalazło... - alarmowiec - 04-02-2011 17:44 Od czasu do czasu bywają takie rozwiazania . ostanio na ZOO Botanica we Wrocławiu . Ja jednak nie chcę oglądać siebie w akwarium . Głębie zbiornika uzyskać lepiej sztuczkami zaczerpniętymi z malarstwa czy architektury - PL@STI - 06-02-2011 19:24 No co , nikt więcej nie ma zdania w sprawie lustra za akwarium...?;o) - Biter - 06-02-2011 21:50 Pomysł w sumie ciekawy bo faktycznie głębie można uzyskać aczkolwiek też bym nie chciał sie przeglądać w zbiorniku, na rybki wole patrzeć - dolichopterus - 07-02-2011 01:03 Mi osobiście nie chciało by sie przycinać lustra pod wymiar baniaka .I zgodzę sie z przedmówcami co do swojego widoku w akwa .Rybki mam ładniejsze. |