Przywitaj się
|
07-04-2012, 18:16
|
|||
|
|||
RE: Przywitaj się
(07-04-2012 17:23 )ssebastiann napisał(a): Może latem wpadne na wasze osławione spotkanie środowe Witamy i zapraszamy. ![]() pozdrawiam Andrzej |
|||
22-04-2012, 22:44
|
|||
|
|||
Witam
Tomek 36 latek na karku. Obecnie na swoim małym M na przyjaźni.W sumie w akwarystyce miałem przerwę jakieś hmm 20 lat a z 4 miesiące temu udało mi się przemycić małe akwarium "dla dzieci" Zbiorniczek dostałem w sumie na Gumtree kilka rybek i krewetek.. Ostatnio okazało się podczas większego sprzątania,że krewetki się mocno rozpanoszyły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
22-04-2012, 23:15
|
|||
|
|||
powitać na forum
![]() ![]() no i życzymy powodzenia oczekując na fotaki z rozwoju zbiorniczka! |
|||
22-04-2012, 23:43
|
|||
|
|||
Myślę że podstawa to pojawienie się na spotkaniach, tam od razu otrzymasz minimum wiedzy potrzebne we współczesnej akwarystyce.
|
|||
23-04-2012, 20:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2012 20:49 przez zefirsan.)
|
|||
|
|||
(22-04-2012 23:43 )maslo_82 napisał(a): Myślę że podstawa to pojawienie się na spotkaniach, tam od razu otrzymasz minimum wiedzy potrzebne we współczesnej akwarystyce.Na pewno za jakiś czas zacznę się pojawiać w środy i jakieś foto umieszczę ![]() Tym czasem wymieniłem kolejne krewetki na kilka neonków i 3 krewetki White Pearl przybędą do małego zbiorniczka stojącego kolo 112l ciekaw jestem jak z nimi będzie i czy również uda mi się je rozmnożyć ![]() |
|||
11-05-2012, 11:41
|
|||
|
|||
Też witam wszystkich!
Od kilku tygodni planuję założyć akwarium (ostatnie miałem jak byłem dzieciakiem ![]() ![]() Jak tylko czas będzie mi pozwalał - będę pojawiał się na Waszych środowych spotkaniach ![]() Jeszcze raz wszystkich witam, i pozdrawiam ![]() |
|||
11-05-2012, 12:04
|
|||
|
|||
Witamy serdecznie.
pozdrawiam Andrzej |
|||
23-05-2012, 09:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2012 09:37 przez Damian908. Powód: Nowe informacje)
|
|||
|
|||
Witam. Mam na imię Damian. Na forum zalogowałem się wczoraj i na razie jestem Hodowcą tylko kanarków kształtnych ( Glosterów ) ,lecz po wizycie u pewnego Hodowcy spodobało mi się jego akwarium. Teraz planuję założyć sobie takie akwarium lecz nie wiem ani jakie rybki ani jakie rośliny ani jakie akwarium zakupić
![]() ![]() |
|||
23-05-2012, 10:05
|
|||
|
|||
Damian witamy na forum. Myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie gdy w pierwszej kolejności zapoznasz się z działem dla początkujących. Masz tam jasno napisane jak założyć akwarium, a jeżeli po przeczytaniu tamtych informacji nadal będziesz miał pytania to załóż wątek i pytaj. Wiedza która tam zostanie przekazana zapewne przyda się w przyszłości innym początkującym akwarystom, a nie przepadnie w archiwum gg dwóch osób.
|
|||
23-05-2012, 10:14
|
|||
|
|||
Witam. Od ponad miesiąca przyglądam się forum WTMA i cieszy mnie coraz większe zainteresowanie. Stwierdziłem, że najwyższy czas się ujawnić, żeby już nie być biernym anonimem. A więc do rzeczy.
Mam na imię Łukasz mam 31 lat. Akwarystyką z większym lub mniejszym powodzeniem zajmuję się już ponad 20 lat z małą przerwą podczas studiów. Obecnie mieszkam w okolicach Wilczaka. Kilkoro użytkowników forum miało okazję mnie już poznać podczas wymiany lub kupna roślin z mojego buszu. Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem pojawienia się na środowych spotkaniach, niestety brak czasu mocno mnie ogranicza. Obecnie przeżywam fascynację mniej dostępnymi odmianami skalarów. W moim zbiorniku pływają manacapuru red shoulder i rio momon red spot. Może kiedyś będą pływały prawdziwe altumy, kto wie... W każdym razie pomarzyć zawsze można. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia na środowych spotkaniach. |
|||
08-06-2012, 12:30
|
|||
|
|||
Witam serdecznie,
mam na imię Łukasz i mam 26lat. mieszkam pół na pół na grunwaldzie i na świerczewie. troszkę kombinuję z maleńkim akwarium (25L) i trafiłem tu za namową maslo_82. udało mi się nawet ostatnio na chwilkę zawitać na spotkaniu na którym w parę minut uzyskałem na prawdę dużo cennych choć dla Was pewnie trywialnych informacji za co bardzo dziękuję. postaram się nie zamęczyć Was pytaniami! Pozdrawiam wszystkich! |
|||
08-06-2012, 12:45
|
|||
|
|||
Witamy
![]() |
|||
08-06-2012, 13:54
|
|||
|
|||
Witamy nowego forumowicza")
|
|||
22-06-2012, 19:11
|
|||
|
|||
Witam wszystkich zapalencow
![]() obecnie mieszkam w gnieznie choc pochodze z lubuskiego akwarystyka oraz terrarystyka interesuje sie od dluzszego czasu, jednak z pwoodu zawirowan mieszkalnych musialem zaprzestac zabawy ![]() ale od roku znowu reaktywacja ![]() pozdrawiam wszystkich |
|||
22-06-2012, 19:25
|
|||
|
|||
Witaj
![]() pozdrawiam Maciej |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|