Wątek zamknięty 
Poznański sklep Słoń na góreckiej
14-09-2011, 03:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2011 03:23 przez Cysterna.)
RE: Poznański sklep Słoń na góreckiej
Mi bardzo ten slep odpowiada, a po zmianie właścieciela i nazwy na LUPUS na szczęście obsługa się nie zmieniła co mnie cieszy bo jest lepiej poinformowana niż większość sprzedawców w sklepach zoologicznych.. Generalnie w swojej ofercie sklep posiada nawozy, których próżno szukać w innych sklepach, chodzi mi szczególnie o gamę produktów holenderskiej firmy EASYLIFE. Całkiem sterylnie prezentują się również zbiorniki z rybami, w których można znaleść ciekawsze okazy, nigdy po zakupieniu ryb w tym sklepie nie miałem z nimi problemu. Dodatkowo cieszy mnie możliwość zakupu wody RO, w przypadku baniaka 112 L koszt tej wody jest niski, przynajmniej dla mnie. Troszeczke pogorszyły się za to akwaria z roślinami, mimo, że rośliny nadal prezentują się przyzwoicie po kilku lub wiecej dniach spędzonych w tychże akwariach, to jednak nie jest to to co było jeszcze z pare miesięcy temu, kiedy akwaria miały normalne podłoże i były nawożone CO2 z butli.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Poznański sklep Słoń na góreckiej - Cysterna - 14-09-2011 03:12

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości