Rozszczelnione akwarium
|
26-11-2014, 17:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2014 17:12 przez matoole. Powód: Nowe informacje)
|
|||
|
|||
RE: Rozszczelnione akwarium
Sezar,możemy bawić sie w semantykę -tylko po co ,co to zmieni?.Nie jestem szklarzem więc frez kojarzy mi się z frezarką do drewna i frezowaniem.
Sezar napisał(a):Fazowanie szkła zwiększa powierzchnię stykuGdzie ty widzisz większą powierzchnię styku??? Wkleiłem zdjęcie,mogę ich wkleić jeszcze dziesiątki.W typowym Opti styk jest mniejszy 2)nie mówiłem ,że opti klei się innym klejem ,natomiast spoina w zwyklakach jest grubsza.Wczoraj odbierałem swoje szkło więc porozmawiałem przy okazji z gościem o różnicach w klejeniu więc info z pierwszej ręki. Cytat:same bolesne pierdoły ...To co nazywasz pierdołami dla mnie jest fundamentalną sprawą przy zakupie kolejnego akwarium. Stiep,pewnie ,że możesz zamknąć wątek.Mam to w nosie. Zaczynam zauważać ,że próba głębszej analizy jakiegokolwiek tematu jest niewskazana. Nie jestem fachowcem w frezowaniu ,klejeniu ,szklarstwie.Nie znam się również na akwarystyce.Natomiast co się tyczy tematu o zaworach i układach ciśnieniowych to temat znam bardzo dobrze.Ciekawe ,że nie reagowałeś gdy ludziska wypisywali brednie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości