Ankieta: Które z wyżej wymienionych substratów chciałbyś/chciałabyś w swoim wymarzonym akwarium
Ankieta jest zamknięta.
JBL Manado 25.00% 2 25.00%
Aqua Substrate II+ 12.50% 1 12.50%
Amazonia 62.50% 5 62.50%
Razem 8 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
JBL Manado, Aqua Substrate II+, Amazonia
16-02-2012, 20:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2012 20:20 przez alarmowiec.)
RE: JBL Manado, Aqua Substrate II+, Amazonia
Dla mnie ta ankieta jest bez sensu bo jak można porównywać tak rózne od siebie produkty . Przeznaczenie ich jest inne więc nie mozna z tego robić ankiety . Natomiast dyskusja jak najbardziej . No i teraz właśnie nasze doświadcznenia są zupełnie różne . Otórz nie zebym z zasady się z kolegą Mystikiem nie zadzał bo tak nie jest ale wnioski mam zupełnie odwrotne . Mam doświadczenie i z Substratem II i to obydwoma barwami i Amazonią , i Manado , Elkolem . Tych dwóch ostatnich nie bedą porównywał bo nie są substratami w pełni natomiast co do Amazoni czy Substratu II to moje wnioski są odwrotne Amazonia rozpadła się dużo szyciej niż Substrat Bartka . No ale to pojedyncze wnioski które chyba pewnikiem nie są . Żeby nie tworzyć dyskusji o "wyższości Świąt wielkiej nocy nad Bożego Narodzenia " to należołoby sprecyzować o jaki zbiornik ci chodzi bo substraty maja swoją specjalizacje i to nie jest chwyt reklamowy . Dopiero potem można ustalic wspólną grupę podłoży o danym zastosowaniu i robić ankietę
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: JBL Manado, Aqua Substrate II+, Amazonia - alarmowiec - 16-02-2012 20:19