Czy stosując nawozy, CO2 i substraty przestajemy być prawdzi
|
03-11-2010, 11:24
|
|||
|
|||
To ja też dołączę swoje 3 grosze
Co do automatyki i nowoczesnych rozwiązań fakt faktem , że pomaga , pamiętam pierwsze moje akwa które mi ojciec kleił i osadzone było w kątownikach stalowych to były czasy pompka samoróbka oświetlenie też co to były za czasy w sklepie wybór skąpy : głupiki , mieczyki , molinezje , parę roślin i człowiek się czaił jak dostawa do sklepu była , ale rybki żyły rozmnażały się rośliny również bez nawozów itp . Ale tak jak przedmówca pisze każdy i tak opiera się na swoim i innych doświadczeniu no i na dużej encyklopedii zwanej google A w dzisiejszych czasach gdzie technika poszła do góry , jest to powiedzmy łatwiejsze wchodzisz do sklepu i wszystko jest tylko wystarczy portfel gruby Ale zastanawiał mnie ostatnio fakt , że na niektórych forach opisują ludzie baniaki i są krytykowani nie ta woda musisz mieć RO itp itd jak i tak w sklepie kupujemy rybcie które pływają w zwykłej kranówce bez uzdatniania jej , chyba że się mylę to mnie poprawcie |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Czy stosując nawozy, CO2 i substraty przestajemy być prawdzi - Anonymous - 27-10-2010, 11:22
[] - alarmowiec - 27-10-2010, 14:24
[] - egzepoznan - 03-11-2010 11:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości