"Ramirez" os. Jagiellońskie 31
|
21-10-2010, 20:24
|
|||
|
|||
"Ramirez" os. Jagiellońskie 31
Typowy sklep osiedlowy, pomimo małej powierzchni wybór akwarystyczny spory. Możliwość sprowadzania towaru spoza asortymentu. Właściciel ma sporo wiedzy i dzieli się nią bez oporów. Obok Skalara mój faworyt wśród sklepów na Ratajach.
|
|||
06-11-2010, 11:25
|
|||
|
|||
Kilka lat temu zamawiałem u niego moje 560 l akwa. Perfekcyjnie sklejone na poziomie baniaków z Aqua Medica. Niestety poźniej chyba zmienił szklarza bo następne, ale już znacznie mniejsze nie było takie dobre. Właściciel ma sporą wiedzę, bo sam był akwarystą z zamiłowania, ale ma też swoje przekonania które nie zawsze są zgodne z rozwojem wiedzy jaki mimo wszystko następuje w każdej dziedzinie jak i w akwarystyce. Nie ma też szczególnie dobrego zdania o wymianie wiedzy przez internet.
Osobiście lubię odwiedzać ten sklep. Akwaria zadbane. Rzadko kiedy można spotkać coś padniętego. Spory wybór, raczej standardowe gatunki, ale zdarzają się perełki. Ogólnie polecam. |
|||
18-11-2010, 00:12
|
|||
|
|||
Odwiedziłem dziś ten sklep po raz kolejny, jest to także mój faworyt wśród sklepów w Poznaniu, w których miałem okazję być. Właściciel to człowiek otwarty na propozycje, ceny w sklepie są naprawdę przyzwoite a w baniakach zawsze porządek. Po krótkiej rozmowie na temat naszego forum dowiedziałem się, że nie przepada za internetem, głównie z powodu wydaje mi się wymądrzających się małolatów (uf jak dobrze, że u nas tego nie ma ) Zapytałem o chęć współpracy w postaci umieszczenia plakatu/ulotek i Pan z Ramireza bez wahania się zgodził. Przy okazji dostałem sporo gratisowych próbek pokarmu. Gorąco polecam.
|
|||
18-05-2014, 22:12
|
|||
|
|||
RE: "Ramirez" os. Jagiellońskie 31
jestem tu początkujący. zakupiłem w tym sklepie roślinydo akwarium. sprzedawca super mi doradził i rosną rewelacyjnie! a ceny najniższe a byłem w paru sklepach. po rybki na pewno też tam pojade!
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości