JBL Manado
|
15-11-2010, 18:55
|
|||
|
|||
JBL Manado
Witam,
Wie ktoś może czy w poznaniu gdzieś można kupić takie podłoże jak JBL Manado i lub JBL BASIC. Pozdrawiam |
|||
15-11-2010, 18:56
|
|||
|
|||
Jeżeli się nie mylę to w skalarze.
http://www.flickr.com/photos/48151985@N03/ |
|||
15-11-2010, 20:38
|
|||
|
|||
Codranger napisał(a):Jeżeli się nie mylę to w skalarze.Jak nie mają w tej chwili, to chyba w środę mają dostawę z JBL-a. |
|||
15-11-2010, 21:51
|
|||
|
|||
Dziękuję za odpowiedzi i zainteresowanie.
Allegro mi się już przejadło szukam alternatywy. |
|||
15-11-2010, 22:04
|
|||
|
|||
Rise napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi i zainteresowanie.Masz to samo co ja :> Niestety, często jeszcze cena ma zbyt duże znaczenie |
|||
15-11-2010, 22:10
|
|||
|
|||
Ale powiem szczerze że sam produkt plus przesyłka nieraz wychodzą drożej niż w niektórych sklepach. Dobrze w sumie że trafiłem tutaj. Nie znałem nikogo z poznania i okolic który by angażował się w ten sposób w to hobby.
I poznań dla mnie dotąd był dziurą akwarystyczna. Ale może to wina tego że jeszcze mam niezbadane sklepy. |
|||
16-11-2010, 09:15
|
|||
|
|||
To zależy, bo ja unikam allegro i właściwie zupełnie z niego zrezygnowałam. Tam często podawane są ceny za 1 gałązkę i wychodzi tyle co w sklepie. Zamiast tam, kupuję od innych akwarystów i już mam kanały na gościa od CO2, roślin, leków, nawozów... Np anubiasa można dostać za 6 zł...a to już nawet z przesyłką się opłaca. A co do organizacji przesyłki to jestem za, bo parę ciekawych sztuk zielska by mi się przydało :mrgreen:
Nie tylko chłopaki lubią robaki |
|||
05-01-2012, 15:57
|
|||
|
|||
RE: JBL Manado
W Skalarze jest na pewno Odnośnie Manado to wiadomym mi jest, że jeśli chcemy iść w kierunku akwarium roślinnego, samo Manado nie wystarczy i trzeba wsadzić pod jego warstwę jakiś substrat bogaty w mikro i makro minerały.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości