| 
					Wylinka krewetek - Filmy
				 | 
| 
					11-01-2012, 18:18  
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2012 15:07  przez Stiep.)
| 
 | |||
| Wylinka krewetek - Filmy 
					Hoduję krewetki już ponad 3 lata i tylko raz (jeden raz) udało mi się zaobserwować wylinkę na żywo. Wygląda to niesamowicie. A może Wy mieliście więcej szczęścia? Poszperałem trochę w necie i oto efekty: | |||
| 
					11-01-2012, 18:34  
| 
 | |||
| RE: Wylinka krewetek - Filmy 
					ja też miałem okazje tylko i wyłącznie jeden raz zobaczyć na żywo wylinkę, powiem że bardzo ciekawy widok    | |||
| 
					11-01-2012, 21:49  
| 
 | |||
					ja nie miałem takiej okazji i powiem że jestem pod niewrażeniem że w dodatku ktoś miał włączony i ustawiony sprzęt do nagrywania.
				 http://globoos.digart.pl/ | |||
| 
					11-01-2012, 22:43  
| 
 | |||
					Suuuuupeeeeer   One nie tylko wychodzą ale  wręcz wyskakują z siebie   | |||
| 
					12-01-2012, 22:30  
| 
 | |||
					Dobrze ,że miałeś sprzęt pod ręką.Ja dziś dosłownie 2 godziny temu po raz pierwszy widziałem wielinkę CPO,też nieżle to wyglądało.Niestety nie miałem tyle szczęścia i aparatu pod ręką .
				 | |||
| 
					12-01-2012, 22:38  
| 
 | |||
					Sprzęt to mieli autorzy filmików z youtuba a nie ja.... Z tych filmików to ciekawe jest też zachowanie samca blue bolta ... zaczaił się i dopadł.... | |||
| 
					19-01-2012, 21:17  
| 
 | |||
					Miałam okazje obserwować wylinkę dużego kraba morskiego - coś niesamowitego, zwłaszcza gdy odrywał się pancerz. Krab był w ceglastym kolorze i spod starego pancerza wyłonił się tułów w kolorze świeżej wołowiny....jeszcze częściowo połączony tkankami. Normalnie obcy wymiękka...
				 | |||
| 
					12-11-2012, 14:54  
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2012 15:06  przez Stiep. Powód: Nowe informacje)
| 
 | |||
| RE: Wylinka krewetek - Filmy | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: