Wylinka krewetek - Filmy - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Krewetki, raki, kraby, ślimaki (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Wylinka krewetek - Filmy (/showthread.php?tid=2013) |
Wylinka krewetek - Filmy - Stiep - 11-01-2012 18:18 Hoduję krewetki już ponad 3 lata i tylko raz (jeden raz) udało mi się zaobserwować wylinkę na żywo. Wygląda to niesamowicie. A może Wy mieliście więcej szczęścia? Poszperałem trochę w necie i oto efekty: RE: Wylinka krewetek - Filmy - adam406peugeot - 11-01-2012 18:34 ja też miałem okazje tylko i wyłącznie jeden raz zobaczyć na żywo wylinkę, powiem że bardzo ciekawy widok RE: Wylinka krewetek - Filmy - globoos - 11-01-2012 21:49 ja nie miałem takiej okazji i powiem że jestem pod niewrażeniem że w dodatku ktoś miał włączony i ustawiony sprzęt do nagrywania. RE: Wylinka krewetek - Filmy - MOD - 11-01-2012 22:43 Suuuuupeeeeer One nie tylko wychodzą ale wręcz wyskakują z siebie RE: Wylinka krewetek - Filmy - sosza1 - 12-01-2012 22:30 Dobrze ,że miałeś sprzęt pod ręką.Ja dziś dosłownie 2 godziny temu po raz pierwszy widziałem wielinkę CPO,też nieżle to wyglądało.Niestety nie miałem tyle szczęścia i aparatu pod ręką . RE: Wylinka krewetek - Filmy - Stiep - 12-01-2012 22:38 Sprzęt to mieli autorzy filmików z youtuba a nie ja.... Z tych filmików to ciekawe jest też zachowanie samca blue bolta ... zaczaił się i dopadł.... RE: Wylinka krewetek - Filmy - elisee - 19-01-2012 21:17 Miałam okazje obserwować wylinkę dużego kraba morskiego - coś niesamowitego, zwłaszcza gdy odrywał się pancerz. Krab był w ceglastym kolorze i spod starego pancerza wyłonił się tułów w kolorze świeżej wołowiny....jeszcze częściowo połączony tkankami. Normalnie obcy wymiękka... RE: Wylinka krewetek - Filmy - Stiep - 12-11-2012 14:54 |