Pokarmy Naturefood - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Karmienie (/forumdisplay.php?fid=45) +--- Wątek: Pokarmy Naturefood (/showthread.php?tid=9086) Strony: 1 2 |
RE: Pokarmy Naturefood - matoole - 17-02-2016 08:50 Ciupakus napisał(a):Niepotrzebnie się unosisz, to były żarty - dość czytelne. No cóż,trudno zrozumieć intencje ,"nawet dość czytelne" ,nie rozmawiając z kimś twarzą w twarz. Po to mamy emotikony. RE: Pokarmy Naturefood - fliCk - 19-02-2016 21:48 Robert M. napisał(a):Skusił się ktoś może?ja używam Premium Cichlid S oraz M i bardzo sobie chwalę. Świetne uzupełnienie mrożonek i innych pokarmów. U mnie rybom bardziej podchodzi NatureFood niż Dainichi i Omega One. ale OSI nie przebiło jeszcze ;P RE: Pokarmy Naturefood - alarmowiec - 20-02-2016 23:49 Nie zauważyłem żeby OSI było takie cudowne chyba że posiadane ryby się nie znają a porównanie do NatureFood uważam za nieporozumienie . Takie są moje doświadczenia RE: Pokarmy Naturefood - Ciupakus - 21-02-2016 13:35 Jak rzadko to popieram moderatora w tej kwestii. RE: Pokarmy Naturefood - Robert M. - 26-02-2016 08:40 Ciupakus napisał(a):Premium Sticks for Catfish 280g (615ml) o ten mi chodziło - pytałem w akwarystycznym24 i odpowiedź brzmiała ,że nie będzie. Tak, to się zgadza - Akwarystyczny 24 nie oferuje tej gramatury w swojej ofercie. Ale inne sklepy posiadają 280g :-) Robert matoole napisał(a):No cóż,trudno zrozumieć intencje ,"nawet dość czytelne" ,nie rozmawiając z kimś twarzą w twarz. Po to mamy emotikony. Jestem chyba za stary na emotikony :-) Robert RE: Pokarmy Naturefood - Adam - 26-02-2016 10:28 heh czyli większość z akwarystów kupuje, bo produkt ma ładne opakowanie a jak nieciekawe to odpuszcza temat? RE: Pokarmy Naturefood - Robert M. - 26-02-2016 10:33 Adam napisał(a):heh czyli większość z akwarystów kupuje, bo produkt ma ładne opakowanie a jak nieciekawe to odpuszcza temat? No, w tym wypadku raczej nie, bo opinie o opakowaniach NF są raczej krytyczne. Mam nadzieję, że jakość ma znaczenie. Robert RE: Pokarmy Naturefood - Adam - 26-02-2016 11:04 jeśli chodzi o jakość to nic nie zastąpi robali a to kolejny zamiennik mniej lub bardziej dopasowany do potrzeb ryb RE: Pokarmy Naturefood - matoole - 26-02-2016 11:04 Robert M. napisał(a):Jestem chyba za stary na emotikony :-) Nie sądzę.Po prostu twoja wypowiedź znaczyła dokładnie to co starałeś się zamanipulować. |