Start nowego baniaka - kilka pytań - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Start nowego baniaka - kilka pytań (/showthread.php?tid=8485) Strony: 1 2 |
RE: Start nowego baniaka - kilka pytań - piasio - 08-08-2015 12:08 Jokke a ta sonda metalowa to nie stanowi problemu.. szczególnie dla krewet.. np. rdza czy coś? I źródło zasilania trzeba dokupić oddzielnie.. dobrze myślę ? RE: Start nowego baniaka - kilka pytań - joke00 - 08-08-2015 13:18 Ja mam podłączone pod jeden zasilacz, nie ma z tym żadnego problemu Taki schemacik znalazłem sobie na krewetki.org i też tak podłączyłem, śmiga aż miło. Jeśli chodzi o korozje to zobaczymy u mnie nic nie wychodzi, ale mam za krótko, a na wspomnianym wyżej forum ma je z 10 osób i też dla tego również kupiłem ten regulator. Trzeba zwrócić uwagę, że nie rozkalibrowuje się przy braku zasilania (dziś nie miałem prądu przez ok 45min) |