problemy z akwarium - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nawożenie (/forumdisplay.php?fid=32) +--- Wątek: problemy z akwarium (/showthread.php?tid=5456) Strony: 1 2 |
RE: problemy z akwarium - krzysiek.25 - 19-12-2013 20:06 testy starczaja jakos bo robie nie w 5ml tylko 2,5 przy czym 1 kropla to 2 stopnie gh. baterie mam niestety w scianie i zostaje lazienka. mam pytanie.mam doprowadzana wode do pralki i chce zapytac czy moge filtr zamontowac nad doprowadzeniem wody(jedyna opcja). wstawil bym trojnik 1 do pralki a 2 do filtra. zamontuje go na scianie a filtr bd w szawce zeby nie szczpecił. co myslicie da sie??? RE: problemy z akwarium - Mikołaj - 19-12-2013 20:17 Wszystko się da. Nie wiem jak się odnieść do badania w 2.5 ml i że 1 kropla to 2 gh można tak w ogóle? RE: problemy z akwarium - krzysiek.25 - 19-12-2013 20:23 mozna mozna to samo jakbym badal w 5ml przy czym 1 kropla byla by 1 st. chcialbym zapytac o filtr tak zeby uzyskac ok .120l /tydz. jaki bd dobry i w jakiej cenie? chodzi mi o wersje bez zbiornika. jeszcze jedno... czy w tym filtrze jest wylewka zeby zbirac wode ro. nie mge miec narazie zbiornika na wode ro |