Narośl na głowie kardynałka. - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Choroby i leczenie (/forumdisplay.php?fid=43) +--- Wątek: Narośl na głowie kardynałka. (/showthread.php?tid=3654) Strony: 1 2 |
RE: Narośl na głowie kardynałka. - Grabarzemu - 27-11-2012 17:55 Czyli nie pozostaje mi nic innego, tylko pojawienie się pierwszy raz na środowym spotkaniu, bo jestem ciekaw co tej rybce jest RE: Narośl na głowie kardynałka. - Lermi - 20-12-2012 16:06 Korzystając z dodatnich temperatur wysłałam rybkę do kliniki i okazało się, że to nowotwór. Na razie tyle. Ponawiam prośbę, że jeśli ktoś zobaczy u swojej rybki podobne objawy, proszę o informację RE: Narośl na głowie kardynałka. - heruka - 14-02-2013 23:18 Witam !!! Jestem tu nowy jak i w dziedzinie akwarystyki więc wybaczcie mój laicyzm Chciałbym odświeżyć temat na prośbe Lermi Lermi napisał(a):Ponawiam prośbę, że jeśli ktoś zobaczy u swojej rybki podobne objawy, proszę o informacjęJakieś cztery dni temu zauważyłem u swojego kardynałka białawy nalot, który w cztery dni zmienił się w pęcherzyk wypełniony płynem ( tak mi się wydaje ). Ubarwienie rybki się nie zmieniło, pokarm przyjmuje normalnie. Czy ktoś moze powiedzieć co to jest ?? Wybaczcie jakość zdjęć |