Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska
Zrób to sam - Wersja do druku

+- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl)
+-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Technika (/forumdisplay.php?fid=29)
+---- Dział: DIY (/forumdisplay.php?fid=38)
+---- Wątek: Zrób to sam (/showthread.php?tid=258)

Strony: 1 2

- alarmowiec - 06-12-2010 14:50

mają wszystko co związane z reklamą wizualną zwłaszcza nazwijmy to 3D więc plexi styropian pcv aluminium dibond i jeszcze inne ktorych nie znam Smile

- mcbazo - 08-12-2010 00:51

Na Bukowskiej jest stosunkowo drogo bo doliczają swoją marżę,proponuje jechać na Norwida obok siedziby agencji ochr. Hunters jest hurtownia z art do reklamy,mają pcv,folie itp,a ceny o połowę niższe,mi z odpadów dali calkiem ładne tafle pcv za psie pieniądze.

- alarmowiec - 09-12-2010 19:24

Cena zależy miedzy innymi od tego czy kupujesz odpady czy gotowe przycięte formatki Smile

- smoko - 22-12-2010 00:20

mcbazo napisał(a):Na Bukowskiej jest stosunkowo drogo bo doliczają swoją marżę,proponuje jechać na Norwida obok siedziby agencji ochr. Hunters jest hurtownia z art do reklamy,mają pcv,folie itp,a ceny o połowę niższe,mi z odpadów dali calkiem ładne tafle pcv za psie pieniądze.

Dzięki bardzo za namiar , dziś kupiłem u nich potrzebny mi materiał , zapłaciłem 103 zł Biggrin
Skleiłem ze sobą pierwsze elementy , jutro otworowanie tyłu pod filtr itp , a reszta po świętach .

Pozdrawiam

- Anonymous - 22-12-2010 10:41

smoko napisał(a):Dzięki bardzo za namiar , dziś kupiłem u nich potrzebny mi materiał , zapłaciłem 103 zł Biggrin
Skleiłem ze sobą pierwsze elementy , jutro otworowanie tyłu pod filtr itp , a reszta po świętach .
To ja poproszę o fotorelację.

- smoko - 02-01-2011 15:23

fotorelacje dalem w osobnym poscie