102L moje 1 akwa - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: 102L moje 1 akwa (/showthread.php?tid=2150) Strony: 1 2 |
RE: 102L moje 1 akwa - pits1988 - 05-03-2012 23:09 No wygląda o niebo lepiej, kwestia obsady, tutaj chyba kwestia gustu, Ty masz troche taką jakby zupkę rybną, ja np. wole jednogatunkowe, ale teraz zastanawiam się nad likwidacją, obsady, i postawieniem na typowo akwarium roślinne... ale narazie to tylko mój plan w głowie, nie przelany do zbiornika jeszcze Jak na początkującego masz nieźle zrobione w tym akwarium, to ja zajmując się już 1,5 roku, akwarystyką nie mam jeszcze takiego doświadczenia RE: 102L moje 1 akwa - czarex - 05-03-2012 23:32 sugestie? - no roślin dodaj ) bocje oddaj/sprzedaj części molinezji zrób eksmisję... no i roślin dodaj ) a... bym zapomniał - dodaj roślin aaaa no i jeszcze tło by się przydało - czarne najlepiej! RE: 102L moje 1 akwa - Driver - 22-04-2012 10:53 Ok i juz po restarcie akwarium nie wiele sie zmienilo jesli chodzi o obsade za to rosliny doszly i filtr wymienilem na stan dzisiejszy akwarium prezetuje sie tak |