Femanga general- czy to działa? - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka słodkowodna (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Rośliny oraz glony (/forumdisplay.php?fid=30) +--- Wątek: Femanga general- czy to działa? (/showthread.php?tid=1227) Strony: 1 2 |
RE: Femanga general- czy to działa? - maslo_82 - 29-11-2011 16:33 Dawaj Algin Pond Tropicala, to ba pewno działa. RE: Femanga general- czy to działa? - wojteksw - 29-11-2011 16:43 Z chęcią podłącze się pod ten wątek, bo samemu mi w akwarium 120l na krawędziach liści pojawia się zielone paskudztwo. Czy macie jakiś bezpieczny - w miarę rozsądku - środek który rośliną nie zagraża jakoś szczególnie? RE: Femanga general- czy to działa? - TOXIC69 - 30-11-2011 16:14 Zgłaszam się po kuracji Femangą. Są rezultaty. Ewidentnie zmniejszyła się znaczna plaga glonów zarówno na roślinach jak i szybach. W tej chwili co ok 10-12 dni mam lekki meszek - pyłek na szybie. Specyfik sprawdziłem w dwóch zbiornikach ustawionych w różnych miejscach względem naświetlenia dziennego. |