![]() |
Przywitaj się - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Przywitaj się (/showthread.php?tid=98) |
RE: Przywitaj się - DUANDR - 07-04-2012 18:16 (07-04-2012 17:23 )ssebastiann napisał(a): Może latem wpadne na wasze osławione spotkanie środowe Witamy i zapraszamy. ![]() RE: Przywitaj się - zefirsan - 22-04-2012 22:44 Witam Tomek 36 latek na karku. Obecnie na swoim małym M na przyjaźni.W sumie w akwarystyce miałem przerwę jakieś hmm 20 lat a z 4 miesiące temu udało mi się przemycić małe akwarium "dla dzieci" Zbiorniczek dostałem w sumie na Gumtree kilka rybek i krewetek.. Ostatnio okazało się podczas większego sprzątania,że krewetki się mocno rozpanoszyły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Przywitaj się - czarex - 22-04-2012 23:15 powitać na forum ![]() ![]() no i życzymy powodzenia oczekując na fotaki z rozwoju zbiorniczka! RE: Przywitaj się - maslo_82 - 22-04-2012 23:43 Myślę że podstawa to pojawienie się na spotkaniach, tam od razu otrzymasz minimum wiedzy potrzebne we współczesnej akwarystyce. RE: Przywitaj się - zefirsan - 23-04-2012 20:22 (22-04-2012 23:43 )maslo_82 napisał(a): Myślę że podstawa to pojawienie się na spotkaniach, tam od razu otrzymasz minimum wiedzy potrzebne we współczesnej akwarystyce.Na pewno za jakiś czas zacznę się pojawiać w środy i jakieś foto umieszczę ![]() Tym czasem wymieniłem kolejne krewetki na kilka neonków i 3 krewetki White Pearl przybędą do małego zbiorniczka stojącego kolo 112l ciekaw jestem jak z nimi będzie i czy również uda mi się je rozmnożyć ![]() RE: Przywitaj się - dunek87 - 11-05-2012 11:41 Też witam wszystkich! Od kilku tygodni planuję założyć akwarium (ostatnie miałem jak byłem dzieciakiem ![]() ![]() Jak tylko czas będzie mi pozwalał - będę pojawiał się na Waszych środowych spotkaniach ![]() Jeszcze raz wszystkich witam, i pozdrawiam ![]() RE: Przywitaj się - DUANDR - 11-05-2012 12:04 Witamy serdecznie. RE: Przywitaj się - Damian908 - 23-05-2012 09:37 Witam. Mam na imię Damian. Na forum zalogowałem się wczoraj i na razie jestem Hodowcą tylko kanarków kształtnych ( Glosterów ) ,lecz po wizycie u pewnego Hodowcy spodobało mi się jego akwarium. Teraz planuję założyć sobie takie akwarium lecz nie wiem ani jakie rybki ani jakie rośliny ani jakie akwarium zakupić ![]() ![]() RE: Przywitaj się - Asia - 23-05-2012 10:05 Damian witamy na forum. Myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie gdy w pierwszej kolejności zapoznasz się z działem dla początkujących. Masz tam jasno napisane jak założyć akwarium, a jeżeli po przeczytaniu tamtych informacji nadal będziesz miał pytania to załóż wątek i pytaj. Wiedza która tam zostanie przekazana zapewne przyda się w przyszłości innym początkującym akwarystom, a nie przepadnie w archiwum gg dwóch osób. RE: Przywitaj się - egonix - 23-05-2012 10:14 Witam. Od ponad miesiąca przyglądam się forum WTMA i cieszy mnie coraz większe zainteresowanie. Stwierdziłem, że najwyższy czas się ujawnić, żeby już nie być biernym anonimem. A więc do rzeczy. Mam na imię Łukasz mam 31 lat. Akwarystyką z większym lub mniejszym powodzeniem zajmuję się już ponad 20 lat z małą przerwą podczas studiów. Obecnie mieszkam w okolicach Wilczaka. Kilkoro użytkowników forum miało okazję mnie już poznać podczas wymiany lub kupna roślin z mojego buszu. Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem pojawienia się na środowych spotkaniach, niestety brak czasu mocno mnie ogranicza. Obecnie przeżywam fascynację mniej dostępnymi odmianami skalarów. W moim zbiorniku pływają manacapuru red shoulder i rio momon red spot. Może kiedyś będą pływały prawdziwe altumy, kto wie... W każdym razie pomarzyć zawsze można. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia na środowych spotkaniach. RE: Przywitaj się - Łukasz - 08-06-2012 12:30 Witam serdecznie, mam na imię Łukasz i mam 26lat. mieszkam pół na pół na grunwaldzie i na świerczewie. troszkę kombinuję z maleńkim akwarium (25L) i trafiłem tu za namową maslo_82. udało mi się nawet ostatnio na chwilkę zawitać na spotkaniu na którym w parę minut uzyskałem na prawdę dużo cennych choć dla Was pewnie trywialnych informacji za co bardzo dziękuję. postaram się nie zamęczyć Was pytaniami! Pozdrawiam wszystkich! RE: Przywitaj się - maslo_82 - 08-06-2012 12:45 Witamy ![]() RE: Przywitaj się - adrian126 - 08-06-2012 13:54 Witamy nowego forumowicza") RE: Przywitaj się - yatatakeru - 22-06-2012 19:11 Witam wszystkich zapalencow ![]() obecnie mieszkam w gnieznie choc pochodze z lubuskiego akwarystyka oraz terrarystyka interesuje sie od dluzszego czasu, jednak z pwoodu zawirowan mieszkalnych musialem zaprzestac zabawy ![]() ale od roku znowu reaktywacja ![]() pozdrawiam wszystkich RE: Przywitaj się - pacmann - 22-06-2012 19:25 Witaj ![]() |