42L OW Biało czerwone
|
01-03-2015, 00:39
|
|||
|
|||
RE: 42L OW Biało czerwone
Miło :-) taki wybieg a poza nim gąszcz ma swój urok , daje wrażenie głębi .
Od dawna i trwale Nr -1 " Robale " |
|||
01-03-2015, 12:58
|
|||
|
|||
Fajne Podoba mi się część nadwodna, zapraszam do mnie po pewne pnącze idealnie pasujące do tej kompozycji
Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka |
|||
01-03-2015, 14:12
|
|||
|
|||
na pewno wpadne, bo dawno u Ciebie nie byłem
|
|||
01-03-2015, 19:09
|
|||
|
|||
Kurczę, a ja mam jakoś ostatnio "fazę" na gęstwinę i chyba bardziej podobała mi się wersja pierwotna...
Masz może zdjęcie aktualnej aranżacji "en face"? Mam akwarium zamiast telewizora. |
|||
01-03-2015, 21:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2015 22:22 przez bohen21. Powód: Nowe informacje)
|
|||
|
|||
na razie nie mam, bo mój aparat w telefonie nie potrafi ogarnąć zdjęcia akwarium odkrytego, postaram sie cos pyknąc ale nic nie obiecuje bo winko od utopii, zaczyna działać i mi się robi błogo
wykrzesałem jeszcze troche sił z siebie zapomniałem że z serwisu po zalaniu wrócił S4 wiec foteczki można cyknąć, ale i tak musze pomyśleć o lustrzance. i bardziej z frontu już nie dam rady cyknąć do Capczyka mi jeszcze daleko i krewecie podczas wyżerki, ale tu już mi sie ręka zatrzęsła a co do roślin ponad taflą wody to już się robi gęsto bo ostatnio eksmisje z doniczki do wody dostał dzbanecznik i kapturnica, bo zawsze zapominałem je podlać, jest tam również winobluszcz pięciolistny, storczyk "mini" i zaczynają po przycince wychodzić ludwigie repens i brevepens |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości