Inspiracje
|
18-12-2011, 20:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2011 20:39 przez Grzegorz.)
|
|||
|
|||
Inspiracje
Aloo
Jakby komuś to pomogło w samorealizacji to proszę bardzo: http://www.centralinteriordesign.com/616...esign.html Pozdr. Grzegorz |
|||
18-12-2011, 21:41
|
|||
|
|||
RE: Inspiracje
Pierwszy plan... nie skomentuję bo się nie znam.
Tło kompletnie do bani. Ale drugi plan... No takie inspiracje to ja rozumiem. Mowa oczywiście o pierwszym zdjęciu. pozdrawiam Andrzej |
|||
21-07-2012, 11:09
|
|||
|
|||
, jak dla mnie niektóre inspiracje chore/ np kwestia komfortu rybek / ale niektóre poprostu szczena opada, mi osobiście najbardziej podoba się zdjecie z Reception Desk aquarium. Chyba gdybym to zobaczył na żywo to końmi by mnie z tamtąd nie wyciągneli. Nawet gdyby końmi były te hostessy
96 L Brzankarium: brzanka mszysta - Puntius tetrazona 10 szt brzanka pieciopręga - Puntius pentazona 5 szt kirysek pstry - Corydoras paleatus 5 szt krewetki Red Cherry ilość nieznana |
|||
21-07-2012, 13:22
|
|||
|
|||
(21-07-2012 11:09 )jagoo napisał(a): ......mi osobiście najbardziej podoba się zdjęcie z Reception Desk aquarium. Chyba gdybym to zobaczył na żywo to końmi by mnie z tamtąd nie wyciągneli. Nawet gdyby końmi były te hostessy Ja sam bym wyszedł jak hostessy skończyłyby pracę . Oj Jago nie tylko akwarystyką żyjemy |
|||
21-07-2012, 19:53
|
|||
|
|||
Co prawda to prawda. Dobra idę na ugodę, i zabieram się z końmi/ czytaj hostessami/
96 L Brzankarium: brzanka mszysta - Puntius tetrazona 10 szt brzanka pieciopręga - Puntius pentazona 5 szt kirysek pstry - Corydoras paleatus 5 szt krewetki Red Cherry ilość nieznana |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości