|
495 z Altumami i nie tylko
|
|
01-06-2011, 16:53
|
|||
|
|||
RE: 495 z Altumami i nie tylko
(01-06-2011 10:48 )trofek napisał(a):(01-06-2011 05:54 )Svenja napisał(a):(30-05-2011 20:44 )trofek napisał(a): Nie wątpię, widać że zna się na rzeczy trofek ty sie tak nie spinaj na zartach sie nie znasz, ale to dlatego ze tu krótko jestes wszystko sie zmieni z czasem
________________________________________________________ rozpowszechniona na całą WLKP hodowla Pisti (pistia stratiotes) ![]() (chwilowy brak) 112 l. zupa rybna : Pielęgniczka Ramireza – Microgeophagus ramirezi, Kirysek albinos - Corydoras albinos, Anentome HelenaA 60 l. krewetkarium : RC + badziewiaczki, Ampularia Blue, Brotia Pagodula, Tylomelania Devil |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Zaglądam na forum od niedawna i nie wiem dokładnie kto pełni TU jakie funkcje i szczerze mówiąc nigdy na to nie zwracałem uwagi.Cenię rzeczowe wypowiedzi każdego forumowicza, niezależnie od tego ile lat zajmuje się akwarystyką.Zwróciłem uwagę na zbrojniki, ponieważ te rybki niby znane większości akwarystów nie są często spotykane w naszych akwariach (szczególnie rzadsze gatunki).Informacji na temat zbrojników również nie ma zbyt wiele, a ich brak często prowadzi do błędów żywieniowych i problemów z ich zachowaniem w stosunku do innych ryb jak i zachowaniem wewnątrz i międzygatunkowym.Moje słowa nie są skierowane do kogoś personalnie, tylko wynikają z moich zainteresowań tymi pięknymi i mało znanymi zarazem rybkami 
![[Obrazek: 18010772789725657726.jpg]](http://www.iv.pl/images/18010772789725657726.jpg)
na zartach sie nie znasz, ale to dlatego ze tu krótko jestes
wszystko sie zmieni z czasem