171l mini Tanganyika
|
06-03-2015, 18:52
|
|||
|
|||
RE: 171l mini Tanganyika
harek napisał(a):chodzą słuchy że coś w tej wodzie pływa ? Dikej napisał(a):Miesiąc już prawie minął od założenia tematu, więc napewno coś pływa, zobaczymy co to? tak jest. w sobotę była wizyta w Tanganika Konin i przywiozłem od Sebastiana tak jak planowałem: - 6x neolamprologus caudopunctatus kapampa f1 ( 3 pary ) - 6x altolamprologus compressiceps shell sumbu f1 kilka fotek mieszkańców - sory za jakość ale niestety tylko telefon a ryby raczej nie przepadają za pozowaniem najgorzej jest z caudo bo są wszędzie... stroszące się alto shelle: caudo trenujące "zawis" : ten alto był chyba najbardziej fotogeniczny, lubi się stroszyć: "kumple" : kolejny alto patrolujący tyły akwa: ekipa z plaży na środku z muszlami: joke00 napisał(a):Wiem będę złośliwy ale jakoś nie jestem w stanie sobie odmówić. GLONY! hehemuszę Cię niestety zmartwić ale kompletnie ich brak z czego oczywiście nie jestem zadowolony ale mam nadzieję, że przyjdą i one z czasem PS. doszła vallisneria asiatica tak dla przełamania kolorku. foto całości - hmmm - myślę jak to ogarnąć bez aparatu... także stay tuned [ tanganyika ] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości