42L OW Biało czerwone
|
07-03-2014, 23:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014 01:37 przez bohen21. Powód: Nowe informacje)
|
|||
|
|||
42L OW Biało czerwone
Witam, pora przedstawić szerszej publice moje krewetkarium, widziała je na żywo już spora część forum, ale miło będzie obserwować rozwój i zmiany baniaczka oraz przedstawić go tym co jeszcze u mnie nie byli
Szkiełko: 42L opti white klejone przez plantice wrocław oświetlenie: ZETLIGHT 1200 Led co2: mini zestaw blau+ elektrozawór i zaworek precyzyjny dyfuzor Nag20 podwieszany ze szklanym licznikiem bąbelków i szklanym zaworkiem przeciwzwrotnym Filtracja: Aquael FNZ2 media gąbka i ceramika podłoże: czarne kwarcowe1,2-2,0 Flora: -Bolbitis heudeoti -Anubias nana -Hedeotis salzmani -Ludwigia (nie wiem jaka dokladnie) -cameroon moss -milimeter moss -weeping moss Fauna: -krewetki snow white 30 szt -krewetki sakura red 60 szt -krewetki sakura chocko 10 szt (wiem wiem, mój błąd, ale za bardzo je lubie żeby je gdzieś przekładać -otosek 5 szt Nawożenie: ADA Green brighty special shade ADA Green brighty step 3 Woda czyste RO plus Shrimp mineral Aqua Artu i Old see mud powder Mosury |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości