112l co wy na to ?
|
08-01-2014, 22:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2014 21:25 przez maximus.)
|
|||
|
|||
112l co wy na to ?
No i nadszedł czas na coś powiedzmy poważniejszego a już na pewno coś bardziej przemyślanego. Nie będę się rozpisywał podam tylko co i jak a wy oceńcie jak to wygląda. Baniak odpalony 6.01.14. Wiedzą merytoryczną i nie tylko wspierał mnie Edison za co mu serdecznie dziękuję.
Baniak 112l (wody weszo tylko 70 L ) woda po przemyśleniach kran (może potem mieszany z RO) podłoże: ziemia, glinka, dolomit, keramzyt, potas, węgiel, żwir kwarcowy czarny. wystruj: korzeń japoński, kamienie. Filtr unimax 250 wkład gąbka jeden kosz, włóknina 1 kosz i ceramika 2 kosze oświetlenie 3x 24w T5 ale ze wzgl. na to że tylko 70l wody będę świecił tylko dwie 6h na dobe na razie. CO2 z butli 2 bąble /s narazie 24h a docelowo podawane wraz ze światłem Nawozić będę linią AA na razie idzie tylko potas Flora: Rotala rotundifolia bacopa carolinia bacopa ??? anubias nana duży heniek ludwiga mała glosia na trawnik staurogena repens hydrocotyla sp.japan Fauna: otos 10szt kirsek malutki 10szt amano 10szt red cherry xxxszt I jedna ławica jeszcze nie wiem jaka (bystrzyk amandy, neon simulans, ???) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości