|
różnice w konsekwencjach pęknięcia 200L a 60L
|
|
26-03-2013, 17:39
|
|||
|
|||
|
RE: różnice w konsekwencjach pęknięcia 200L a 60L
Najpierw sprawdż czy jest ubezpieczenie i na co. To podstawa. Osoba wynajmująca musi Ci pokazać na Twoje życzenie ubezpieczenie, łachy nie robi.
![]() ![]() UFFFFFFFFFFFFF,puściło na łączeniu , wywalanie wszystkiego, ściąganie wody/ dużo nie wyleciało ale trochę siwych włosów przybyło/, dobrze że byłem w domu, i co dalej? kupiłem nowe szkło, zalałem, i śmiga, baniak stoi na szafce pod 200L, a ma 96L, stabilnie na podkładce akwarystycznej. Stoi na panelach, sprawdzone poziomicą i wszystko jak na razie cacy.Wiadomo ,że nikt nie chce żeby sie wylało ale w końcu jak będziemy z góry się martwić to najlepiej nie wychodzić z domu bo a nóż na pasach ktoś Cię najedzie.Grunt to zrobić to tak jak być powinno,a jak widać i prowizorki sa dobre, zwykle trzymają najdłużej
96 L Brzankarium: brzanka mszysta - Puntius tetrazona 10 szt brzanka pieciopręga - Puntius pentazona 5 szt kirysek pstry - Corydoras paleatus 5 szt krewetki Red Cherry ilość nieznana |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Szafka - zabezpieczenie przed zalaniem w razie pęknięcia baniaka | jimmypoz | 17 | 45,022 |
07-04-2013 22:29 Ostatni post: fredy1 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:

UFFFFFFFFFFFFF,puściło na łączeniu , wywalanie wszystkiego, ściąganie wody/ dużo nie wyleciało ale trochę siwych włosów przybyło/, dobrze że byłem w domu, i co dalej? kupiłem nowe szkło, zalałem, i śmiga, baniak stoi na szafce pod 200L, a ma 96L, stabilnie na podkładce akwarystycznej. Stoi na panelach, sprawdzone poziomicą i wszystko jak na razie cacy.Wiadomo ,że nikt nie chce żeby sie wylało ale w końcu jak będziemy z góry się martwić to najlepiej nie wychodzić z domu bo a nóż na pasach ktoś Cię najedzie.Grunt to zrobić to tak jak być powinno,a jak widać i prowizorki sa dobre, zwykle trzymają najdłużej