360l "Mountain flow" - Piotrek Dymowski
|
11-02-2011, 20:23
|
|||
|
|||
360l "Mountain flow" - Piotrek Dymowski
Fotka finałowa
"Mountain flow" Piotr Dymowski - IAPLC 2010 - 33 miejsce :wink: Zbiornik: 120/60/50 szkło OW Oświetlenie: 6x54W t5: Philips TLD 865 x2 Philips TLD 965 x 2 Arcadia Plant Pro x 2 Szafka: Kopia szafki cabinet wood ADA Podłoże: ADA Aqua Soil Amazonia 9L x 7 ADA Power Sand Special M 6l x 2 ADA Tourmaline BC ADA Clear Super ADA Bacter 100 Plocher Penac W Plocher Penac P podłoże wzbogacane na bierząco co 3-4 tygodnie kapsułami nawozowymi FERKA Stemma i Rosetta Filtracja: Eheim 2213(mechanika), Eheim 2226(biologia) + szkła Cal Aqua Labs Nawożenie Co2: podawane z butli wysokociśnieniowej, szklany dyfuzor oraz licznik bąbelków, Double counter Cal Aqua Labs Dekoracje: ADA Ohko (Dragon) Stone ADA manten stone ADA moor wood Piasek kwarcowy Grey mountain Nawożenie kolumny wody(pierwsze 3 miesiące) 100% dawki zalecane przez producenta: ADA Brighty K, ADA ECA ADA Green Brighty Step 1 ADA Green Brighty Step 2 ADA Green Brighty Special shade ADA Green Brighty Special Lights ADA Green bacter, ADA Green gain FERKA STEMMA FERKA ROSETTA Zielsko: Glossostigma Elatinoides Eleocharis acicularis Lilaeopsis novae-zealandiae Sagittaria subulata Hemianthus micranthemoides Rotala indica Taiwan moss Peacock moss Obsada: 40 x Rasbora klinowa 5 x kosiarka 100 x Amano Red cherry(niezliczone ilości) Babaluti(niezliczone ilości) http://www.eliteaquarium.pl Pozdrawiam! Piotrek |
|||
11-02-2011, 21:09
|
|||
|
|||
ja pierdziuuuuuuuuuuu :o :o :o :o :o nie wiem co powiedziec..... cudo nad cudami :shock:
[ Dodano: 2011-02-11, 20:11 ] jak na to patrze to aż mi wstyd ze pokazałam moje... [ Dodano: 2011-02-11, 20:12 ] mogę skopiować to foto? ________________________________________________________ rozpowszechniona na całą WLKP hodowla Pisti (pistia stratiotes) (chwilowy brak) 112 l. zupa rybna : Pielęgniczka Ramireza – Microgeophagus ramirezi, Kirysek albinos - Corydoras albinos, Anentome HelenaA 60 l. krewetkarium : RC + badziewiaczki, Ampularia Blue, Brotia Pagodula, Tylomelania Devil |
|||
11-02-2011, 21:20
|
|||
|
|||
Svenja napisał(a):ja pierdziuuuuuuuuuuu :o :o :o :o :o nie wiem co powiedziec..... cudo nad cudami :shock: Tylko do użytku prywatnego(tj. na pulpit itp.). Nie chciałbym zobaczyć go np. na allegro w czyjejś aukcji http://www.eliteaquarium.pl Pozdrawiam! Piotrek |
|||
11-02-2011, 21:23
|
|||
|
|||
chodzi mi właśnie na pulpit możne z moja przyszła 500-tką zrobię coś podobnego przynajmniej będę dążyć do tego
________________________________________________________ rozpowszechniona na całą WLKP hodowla Pisti (pistia stratiotes) (chwilowy brak) 112 l. zupa rybna : Pielęgniczka Ramireza – Microgeophagus ramirezi, Kirysek albinos - Corydoras albinos, Anentome HelenaA 60 l. krewetkarium : RC + badziewiaczki, Ampularia Blue, Brotia Pagodula, Tylomelania Devil |
|||
11-02-2011, 23:04
|
|||
|
|||
Piękna robota, szczerze zazdroszczę
Ten zbiornik jeszcze istnieje? masz może jakieś foto jak to teraz wygląda? |
|||
11-02-2011, 23:12
|
|||
|
|||
Światowa jakość.Zlewam swój zbiornik i zapominam o akwarystyce bo mi wstyd a tak naprawde to :o .I podpinam się pod pytanie Bitera jakaś aktualka będzie.
http://ukajali.bloog.pl/ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|