Problem z tłem strukturalnym!
|
12-06-2012, 10:39
|
|||
|
|||
Problem z tłem strukturalnym!
Witam serdecznie! Posiadam akwarium 450l, które w połowie swej długości ma szklaną belkę poprzeczną łączącą ściany akwarium. Posiadam tło strukturalne (wykonane z włókna szklanego), wewnątrz akwarium, które zostało do niego włożone "na siłę", jeszcze przed wsypaniem żwiru, jako podłoża. Koniecznie chcę usunąć tło, gdyż zbiera się za nim dużo brudu i dostają się za nie ryby (mimo zabezpieczenia). Nie ma możliwości wyjęcia tła w całości. Proszę o pomoc!
|
|||
12-06-2012, 12:09
|
|||
|
|||
RE: Problem z tłem strukturalnym!
Tło pewnie było włożone zanim wklejono wzmocnienia
Albo wyjmujesz tło w częściach, albo usuwasz wzmocnienia, wyjmujesz tło i ponownie je wklejasz KIEROWNIK BUDOWY 2016 l -10x Cyphotilapia Frontosa Blue Mpimbwe F1 + 6x Altolamprologus Calvus Black Zaire F1+5x Synodontis Petricola F1+ 10x Cyprichromis Microlepidotus Kasai F0 + 4x Neolamprologus Buescheri Katoto + 4x Plathythelphus Armata WF/ krab biały + Para Neolamprologus mustax Mbita WF + 9x Paracyprichromis blue neon WF 450l - morszczak |
|||
12-06-2012, 12:38
|
|||
|
|||
Wzmocnień wolę nie ruszać. Myślę nad przecięciem tła w połowie,np. nożem do tapet. Obawiam się jedynie o to, czy nie pozostaną w wodzie jakieś opiłki, które mogłyby zaszkodzić rybom.
|
|||
12-06-2012, 13:00
|
|||
|
|||
Nie powinno nic zostać.
Uważaj tylko żebyś sobie rysy na szybie nie robił tym nożykiem do tapet. pozdrawiam Maciej |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości