Zdjęcia
|
08-01-2016, 15:59
|
|||
|
|||
Zdjęcia
Do napisania tego postu skłoniła mnie prośba jaką Ciupakus skierował do Edisona:
„Mógłbyś wstawić zdjęcie regału -na pierwszych stronach już obrazków niestety nie widać.” Z tego postu : http://wtma.pl/showthread.php?tid=5518 Mam taką propozycję, aby nie wrzucać zdjęć na jakieś dziwne serwisy fotkowe, gdzie te zdjęcia po trzech miesiącach są już nieaktywne i niewidoczne. Wiele ciekawych wątków opatrzonych zdjęciami staje się bezwartościowa już po krótkim czasie. Proponuję wszystkim wrzucać wszystkie zdjęcia na googla. Sprawdziłem moje wątki z 2012 roku i wszystkie zdjęcia mają się dobrze. Nie wiem czy google ma jakiś okres na wygaszanie zdjęć, ale nie sądzę, jednakże jak moje doświadczenie pokazuje 4 lata to i tak już długo, a pewnie będą tam jeszcze wiele lat. Poza tym moim zdaniem dodawanie na googlu chyba jest najprostsze, po prostu przeciąga się plik (lub pliki - kilka na raz) z folderu i są, następnie klikamy udostępnij, potem prawym myszy na zdjęciu i właściwości obrazka. Wtedy mamy jego adres do wklejenia na stronę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|