[oddzielony] batonexx Akwarium ogólne - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: [oddzielony] batonexx Akwarium ogólne (/showthread.php?tid=9428) |
[oddzielony] batonexx Akwarium ogólne - batonexx - 05-08-2016 21:17 Tak przy okazji wrzucę moje akwarium ogólne. Małe zmiany powstały ale tak wyglądało parę miesięcy temu Obecnie brak razbory espei tylko mieczyki gupiki i molinezje żonie się nie podobały razbory RE: [oddzielony] batonexx Akwarium ogólne - Elfir - 05-08-2016 23:09 czysto i schludnie RE: [oddzielony] batonexx Akwarium ogólne - batonexx - 06-08-2016 00:21 Dziękuję Elfir staram się jak mogę ;P Nie pamiętam teraz ale start był luty lub marzec 2016 tj tego roku Natomiast zdjęcie sprzed paru miesięcy teraz już bardziej zarośnietę. Tylko obecnie limnophila sessiliflora stanęła z jednej strony puszcza odnogi po ziemi a za to nie chce znów wystartować w góre Baniaczek na zdjęciu nie był jeszcze nawożony w żaden sposób (totalnie nic). Teraz dopiero daje micro macro oraz carbo. Mam butlę co2 (kpl) ale gdzieś mi ucieka gaz a nie mam czasu aby poszukać gdzie ;P Pozdrawiam |