moja kostka 27l - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: moja kostka 27l (/showthread.php?tid=9281) |
moja kostka 27l - Łuki - 20-04-2016 17:52 Witam wszystkich chciałbym się pochwalić moją pierwszą kostką którą założyłem tydzień temu mam w niej : rośliny : -pogestemon helferi -eleocharis acicularis -na korzeniu jest mech christmas jeżeli chodzi życie to jest : -krewetka red cherry około 10 może 15 szt -jeden mały glonojad albinos - i dwie krewety amano kamienie dragon stone podłoże aqua substrate II biały drobny żwirek oświetlenie 2x6w i mały filtr kaskadowy pewnie nie jeden znawca jakoś mnie tutaj wyprostuje z aranżacją itd ale to jest moja pierwsza kostka i pomyślałem nad takim ułożeniem wszystkiego , mam nadzieje że jak wszystko się rozrośnie a zwłaszcza drzewko to będzie inaczej wyglądało zachęcam do komentowania co dodać co wyjąć co zmienić itd pozdrawiam wszystkich RE: moja kostka 27l - Ciupakus - 20-04-2016 22:16 Jak na pierwszą aranżację to jest bardzo ładnie tylko pytanie -czemu już tam pływa życie? RE: moja kostka 27l - fanderix - 21-04-2016 07:50 Bardzo ładna kostka, nie tylko jak na pierwszą aranżację RE: moja kostka 27l - Łuki - 22-04-2016 12:37 ,.'` RE: moja kostka 27l - Aneta_Mi - 11-08-2016 11:27 Super aranżacja Jak "mocowałeś" mech na drzewie?? I czy podłoże aqua substrate II nie obsypuje się na biały żwirek?? |