Monstrum :) ku przestrodze ;) - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Monstrum :) ku przestrodze ;) (/showthread.php?tid=7227) |
Monstrum :) ku przestrodze ;) - HOLI - 17-11-2014 15:52 Taka sytuacja napotkana ... Ampularia i Danio wtf ? RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - Stiep - 17-11-2014 16:06 Ku przestrodze przed czym? Może jakiś komentarz? RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - HOLI - 17-11-2014 16:12 No tak mi sie wydaje ze chyba przed nadmiernym zaniedbaniem :-) Brak komentarza byl efektem tego , ze zatkalo mnie :-) Co jest rybie nie wiem nie znam sie... Ale slimak porasta zwyczajnie. Kamuflaz wojenny :-) RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - Banano89 - 17-11-2014 16:31 Moje ryby by mu zgoliły tą czuprynę RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - HOLI - 17-11-2014 16:37 No pewnie by troche sie tym zajely :-) ale co jest z tym danio ? Ten brzuch jest przezroczysty... RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - Banano89 - 17-11-2014 16:40 Ja nie wiem,Pierwszy raz coś takiego widzę,więc chyba jednak dbam o ryby. Kojarzą mi się takie 2 choroby przy których puchnie ''brzuch'' rybie ale nie pamiętam nazwy,bo to raczej nie o puchlinę wodną chodziło. RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - Patyczak97 - 17-11-2014 17:44 To jest danio odmiana balonowa RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - Sezar - 17-11-2014 20:39 Siostra z bratem, matka z synem, wójek z siostrzenicą, kuzyn z kuzynką ... i tak stado rozmnaża się od pokoleń ... więc będzie tego więcej. Widywałem takie ryby w profesjonalnych hodowlach, o czym nikt nie mówi i nie pisze ... bo czym tu się chwalić. Stan ślimaczka, to wyłącznie świadectwo o właścicielu zbiornika ! RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - utopia - 17-11-2014 21:05 Sezar- a co się waści dziwisz . Ryby mają być tanie ... ma być obrót . Sam miałem hodowlę ryb i wiem na co cisną sklepikarze . Tacy którzy chcą piękne selekcjonowane ryby bez względu na cenę to na palcach jednej ręki z całego kraju mogę wymienić . Reszta tylko ma tylko takie hasła w reklamach ale to już inny temat RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - Patyczak97 - 17-11-2014 21:24 Porośnięcie skorupy ślimaczka tym "czymś" świadczy o jego złym stanie zdrowia? Myślę, że temu ślimorowi nie przeszkadza co ma na skorupie. Zyskał tylko kamuflaż, który w środowisku naturalnym byłby dla niego zbawieniem. RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - Max - 18-12-2014 18:40 Z czystej ciekawosci.. ciekawy jestem gdzie zostala zakupiona rybka el'balon?? RE: Monstrum :) ku przestrodze ;) - HOLI - 29-12-2014 17:38 Aby nie robić tutaj anty reklamy nie podziele się tą informacją dodam tylko że to sjamo spotkało glonojada ale ten padl w 3 dni. Danio jeszcze żyje . |