Odpłatny pomiar wody w Poznaniu - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Odpłatny pomiar wody w Poznaniu (/showthread.php?tid=6750) |
Odpłatny pomiar wody w Poznaniu - Motorniczy - 11-08-2014 12:02 Witam. Jest mój pierwszy temat na Waszym forum. Jest to forum na wielkopolskę wiec chciałem zapytać was. Czy w poznaniu znajduję się jakiś sklep lub salon akwarystyczny w którym odpłatnie oferują kompleksowe badanie wody ? Pojawiają się glony szukam przyczyny, posiadam test jbl 6in1 pasowy i wg jest wszystko w porządku jednak nie ma tam NH, PO i innych które warto sprawdzić i taka alternatywa jak jednorazowe badanie wody była by dla mnie najlepsza. Pozdrawiam RE: Odpłatny pomiar wody w Poznaniu - maslo_82 - 11-08-2014 14:59 ZooGrande ul.Słowiańska przy Chacie Polskiej. RE: Odpłatny pomiar wody w Poznaniu - Motorniczy - 11-08-2014 23:32 Dziękuję za odpowiedz, Pozdrawiam RE: Odpłatny pomiar wody w Poznaniu - michu162 - 12-08-2014 15:09 Badanie kompleksowe w ZooGrande to 20zl |