Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska
Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - Wersja do druku

+- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl)
+-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus (/showthread.php?tid=4342)

Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - kubasrem - 31-03-2013 01:29

:(Dzisiaj odszedł na tamten świat(powód nieznany) 1z10 kirysków habrosus, helenki już sprzątają! R.I.P Sad

RE: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - sajmon12 - 31-03-2013 02:01

Ja myślę ze popełnił samobójstwo, utopił sie bo miał dosyć takiego życia Smile

RE: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - Tomayo - 31-03-2013 07:10

no i???

RE: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - soft - 31-03-2013 10:08

Ogólnie jestem dość tolerancyjny i na wiele spraw przymykam oko , ale to nic czarne szaty czas ubrać - żałoba .

RE: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - jagoo - 31-03-2013 11:03

Nie zrozum mnie żle, ale jak założysz czarne szaty to i zakryj akwarium , przy okazji pozbędziesz się niechcianych glonów , oczywiście jeśli takowe posiadasz.Szkoda rybki, mam nadzieje że to pierwsza i ostatnia.

RE: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - soft - 31-03-2013 11:23

No , wybacz pierwsze spotykam się z kimś kto taki temat zakłada i podchodzę oczywiście do tego z żartem . Zazwyczaj dochodzi się dlaczego zdechła , a nie po prostu informuje . Być może kolego twoja "docinka" względem mojej wypowiedzi jest swego rodzaju formą żartu , to ok - są święta trzeba sie cieszyć...

RE: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - HOLI - 31-03-2013 18:27

Heh panowie widzę zima i za oknem i w waszych portach czas na wiosnę tchnijcię tu trochę ciepła ;-) potraktujmy ta rybkę jak marząnne niech przyniesie wiosnę ;-) tak na serio, no szkoda ale gdyby każdy miał pisać o zgonach to co byśmy tu mieli... Przy okazji wesołych świat :-)

RE: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - kubasrem - 31-03-2013 20:03

A no tak wyszło z tym postem. Może to wpływ kilku piwek? A druga sprawa że to pierwsza rybka która u mnie zdechła nie ze starości, przyczyny nieznane(nagle zaczął bardzo dynamicznie pływać wręcz ponad lustrem wody, a po kilku minutach leżał już na boku na dnie ledwo się ruszając)

RE: Umarł Mój mały przyjaciel -kirysek habrosus - HOLI - 31-03-2013 21:01

Ci powiem kolego że dziwne zachowanie. Nigdy nic takiego nie stanęło mi na drodze. Może napisz do koleżanki lermi być może wie czym to jest spowodowane.