30l coś jak kostka pod crystale - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: 30l coś jak kostka pod crystale (/showthread.php?tid=5258) |
RE: 30l coś jak kostka pod crystale - Mikołaj - 12-05-2014 21:11 Jak tam stadko? RE: 30l coś jak kostka pod crystale - Benon - 22-09-2014 19:37 Trochę czasu minęło... Stadko powiększyło się o całe 5 sztuk potomstwa. Zbiornik przez ponad pół roku nie uświadczył podmiany wody, tylko dolewka wyparowanej wody z filtra RO. Więcej crystali mi padło jak się przejmowałem i latałem z konduktometrem jak nawiedzony niż gdy poszedłem po najmniejszej linii oporu. Z kondycji roślin jestem zadowolony, kępę microsorium z prawej strony dodałem niedawno z restartu drugiej kostki, była tam kolejna kula z mini pelii. Zbiornik na dzisiaj wygląda tak: RE: 30l coś jak kostka pod crystale - edison - 22-09-2014 20:09 O powstałeś z umarłych No coś musiało być nie tak. |