Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska
Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - Wersja do druku

+- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl)
+-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28)
+--- Wątek: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu (/showthread.php?tid=2191)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - Jacek - 25-03-2013 12:51

Maciek są piękne! Smile

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - thebandit - 25-03-2013 13:03

Altumy przepiękne Wow no ale palety trochę mi tam nie pasują Sad obiecaj mi że nigdy nie zaprosisz mnie do siebie do domu bo wtedy już z niego nie wyjdę Slina
pozdrawiam

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - Franky - 07-11-2013 11:05

Zupełnie krytycznie podejde... hehe
Witać popodgryzane liście hemianthusów przez skalary na pierwszej fotce, karm więcej pokarmem na bazie spiruliny i innych roślin ale i tak super. Choć zrobiłbym ten aranż inaczej i dodał trochę światła. Mało roślin jak dla mnie. Powodzenia Smile

Edit, spoko, nie doczytałem do końca tematu. Podgryzanie twardych roślin to zmora czasem, jak nie karmimy, zwłaszcza przy Skalarach Smile, ostatnia fotka już znaczeni lepiej, oby tak dalej Smile Pozdrawiam

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - rafiki_78 - 07-11-2013 15:17

Tak jak za paletkami nie przepadam, to te bardzo mi się podobają, szczególnie te niebieskie. Super akwarium, Przy tym litrażu te rybki wcale nie wydają się takie duże Smile

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - firebladem - 11-11-2013 20:37

Palecie to Kobalty? Piękne... tęsknię za akwarium bo już od 2 lat zostałem bez swojego największego hobby ;-( ale liczę na to, że jeszcze wróci. Cudne akwa.

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - smoko - 11-11-2013 22:33

Może jakaś aktualizacja ?

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - DUANDR - 27-10-2014 16:43

Teraz, po tym co pokazałeś na Mistrzostwach skalarów, to ja już nie proszę. Ja kategorycznie domagam się aktualnych obrazków z Twojego akwarium! A i mały remake z altumami w roli głównej byłby mile widziany. Wink

No nie bądź "taki", nie daj się prosić. Nie każdy ma w domu stado czempionów. Thumbsup

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - fazi_poz - 27-10-2014 16:55

Podpinam się pod DUANDR.
Bardzo chciałbym zobaczyć zbiornik. Może jest też szansa zobaczyć go na żywo?

RE: Ameryka Południowa 1500 L - u eMWu - eMWu - 28-10-2014 07:55

Chłopaki.
Mam teraz ZERO czasu wolnego.
Jak mi się trochę rozluźni to chwycę za aparat i nacykam kilka fotek.
Generalnie nie ma co oglądać.
Akwa - jak akwa.
1) Wyleciały duże korzenie bo zaśmiecały wodę i krasnorosty rosły na potęgę
2) Pozarastało zielsko po samą taflę wody, więc połowa akwa wygląda jak busz roślinny.
3) Moje stado "championów" składa się z co najmniej w połowie z niedorobionych ryb.
Kupowałem od różnych dostawców i tylko połowa wyrosła, reszta to pływające pokręcone niedorosty - niestety.
4) Na żywo - spoko. Jak mi się lekko rozluźni to możemy zrobić spotkanie u mnie w domu przy jakimś piwku.