Ankieta........ czekam na Wasze opinie.... - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pokaż swój zbiornik (/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: Ankieta........ czekam na Wasze opinie.... (/showthread.php?tid=3499) Strony: 1 2 |
RE: Ankieta........ czekam na Wasze opinie.... - DUANDR - 04-11-2012 17:33 Posiadający profil na FB będą mogli zobaczyć wynik ankiety. Reszta wiodąca życie bardziej realne i ceniąca sobie własne dane osobowe, może sobie darować klikanie na zamieszczony link. RE: Ankieta........ czekam na Wasze opinie.... - BAchus85 - 05-11-2012 13:22 5... RE: Ankieta........ czekam na Wasze opinie.... - fajfer - 07-11-2012 10:38 wybieram 1 RE: Ankieta........ czekam na Wasze opinie.... - ssebastiann - 07-11-2012 14:22 Już na ciebie zagłosowałem i też dodałem swój baniak Nie mam szans przy takiej konkurencji ale co tam są gorsze Jak Piotr nie doda swojego plant hill to ty globos może coś tam nawet wygrasz Pozdrawiam. |