Czarne podloze
|
25-11-2014, 17:43
|
|||
|
|||
Czarne podloze
Witam serdecznie,
Naczytalem sie w internecie o czarnym żwirze az glowa mi puchnie.. Ilu ludzi tylu specjalistow ![]() Potrzebowal bym porady doswiadczonych akwarystow a nie sklepikarzy. Szukam czarnego zwirlu , kwarcowego, matowego, drobnego gdyz mam bocje i kiryski.. Gdzie mozna kupic nie ostry czarny zwirek? Co mi polecicie ? Patrzylem po aukcjach allegro ale tam wiekszosc to bazalt albo farbowane kamyki.. Nie ukrywam cena tez ma znaczenie gdyz potrzebowal by tego ze 40-50kg |
|||
25-11-2014, 17:45
|
|||
|
|||
Odp: Czarne podloze
Kazdy czarny to farbowany na gorąco żywicą, gosc ma na starołece sprawdzony, poszukaj na allegro lub tablicy.
http://www.facebook.com/AmatorskaHodowlaKrewetek http://www.facebook.com/Rośliny-Akwariow...017673358/ |
|||
25-11-2014, 17:48
|
|||
|
|||
RE: Czarne podloze
A co z tym podlozem co ma w opiscie kwarc?? sciema?
|
|||
25-11-2014, 18:19
|
|||
|
|||
RE: Czarne podloze | |||
25-11-2014, 18:40
|
|||
|
|||
Dziekuje ... zaraz sie tym zainteresuje
![]() |
|||
01-12-2014, 17:29
|
|||
|
|||
Witam serdecznie po wekendzie..
Decyzje co do podłoża podjąłem ![]() Niestety dla ryb kopiących czarnego podłoża nie dostałem w Poznaniu. Worek.. dwa worki .. max to 6 worków. Sprowadzenie niemożliwe chyba że PAletę ![]() ![]() Decyzja podjeta, w zwiazku z tym zakupilem piasek 0,8-1,2mm zaplacilem grosze i rybki będą zadowolone ![]() ![]() Postanowilem na podłoże uzyc ziemi do kwiatow..polozyc na to siatke tynkarska, na to przyjdzie 3cm zwiru od 0,5 cm do 1cm a na to przyjdzie zakupiony zwirek wlasciwy.. gr 2-3cm... Kiryski, kirysniki , bocje beda miały raj ![]() ![]() ![]() ![]() Plan byl inny a gore wziela rzeczywistosc ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|