| 
					Krewetki Red lilli
				 | 
| 
					13-10-2012, 19:20  
| 
 | |||
| Krewetki Red lilli 
					Dzisiaj na allegro znalazłem krewetki Red lilli u użytkownika bullhouse.  Czy ktoś z was chodowal te krewetki, czy są bardzo wymagające, czy krzyżuja się z red Cherry? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 | |||
| 
					13-10-2012, 19:34  
| 
 | |||
| RE: Krewetki Red lilli 
					Miałem,nie ,tak.
				 http://dyskowce.info/index.php?action=re...feredby=10 | |||
| 
					14-10-2012, 09:14  
| 
 | |||
					Miałem te krewetki , mnożą się bez problemowo jak Red Cherry , tak krzyżują się z RC .
				 | |||
| 
					14-10-2012, 09:26  
| 
 | |||
					hej, a jaki wyglada ich selekcja, gdzies czytalem, ze trzeba caly czas dokladac nowe osobniki, po po ktoryms pokoleniu cecha zanika? Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka | |||
| 
					14-10-2012, 12:45  
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2012 12:45  przez SzymonPieta97. Powód: Nowe informacje)
| 
 | |||
					Oczywiście że zanik pigmentu będzie postępował u każdego następnego pokolenia , jednak myślę żeby doczekać się krewetek z  całkowitym zanikiem pigmentu trzeba trzymać te krewetki około roku może więcej i oczywiście zależy to od ilości pigmentu u kupionych osobników ( więcej pigmentu czerwonego u osobników kupionych = więcej czasu oczekiwania na osobniki bez pigmentu ) .
				 | |||
| 
					14-10-2012, 13:37  
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2012 13:39  przez arrowb.)
| 
 | |||
					hej, czyli co mozna by bylo je trzymac np. z sakurami i prowadzic selekcje osobnikow o okreslonych cechach? Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: