Pterapogon kauderni - udane rozmnażanie!!!
|
23-07-2011, 16:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2011 01:59 przez Biter.)
|
|||
|
|||
Pterapogon kauderni - udane rozmnażanie!!!
Witam wszystkich którzy zechcieli kliknąć na ten post.
W tej chwili mogę tylko napisać że.... UDAŁO SIĘ!!! Nie wiem jak dla innych morszczaków, ale uważam to za sukces. Właściwie przed chwilą zauważyłem młodego/młodą pływającego w pobliżu Heteractis magnifica, prawdopodobnie dlatego żeby nie być zjedzonym..., na gorąco odnoszę wrażenie że Amphipriony nie są zainteresowane pływającą małą rybką..., a nawet więcej.... chyba się opiekują!? Czyżby między gatunkowa adopcja?!?! Mam nadzieję że małe wytrwa i będzie twardzielem! Zaczynam szukać co małe Pterapogony mogą jeść. Zrobiłem fotę.... mam też nadzieję na udaną publikację... edit: poprawiłem, wpisałeś adresy stron zamiast linków do jpg |
|||
23-07-2011, 16:36
|
|||
|
|||
RE: Pterapogon kauderni - udane rozmnażanie!!!
Na morszczyźnie się nie znam ale wierzę że jak dla każdego własny przychówek daje super uczucie . Życzę dalszych sukcesów hodowlanych .
|
|||
23-07-2011, 20:27
|
|||
|
|||
Gratuluję!! Czekam z niecierpliwością na publikację fotki
|
|||
24-07-2011, 20:37
|
|||
|
|||
Ponownie gratuluję i czekam na fotki malucha. W czasie moich praktyk udawało się w Starym Zoo regularnie rozmnażać apogonki - maluchy ukrywały się w kolcach jeżowców diadem. Niepowtarzalny widok
|
|||
24-07-2011, 21:40
|
|||
|
|||
oooooooooo gratuluje
|
|||
24-07-2011, 21:54
|
|||
|
|||
gratuluje
________________________________________________________ rozpowszechniona na całą WLKP hodowla Pisti (pistia stratiotes) (chwilowy brak) 112 l. zupa rybna : Pielęgniczka Ramireza – Microgeophagus ramirezi, Kirysek albinos - Corydoras albinos, Anentome HelenaA 60 l. krewetkarium : RC + badziewiaczki, Ampularia Blue, Brotia Pagodula, Tylomelania Devil |
|||
24-07-2011, 22:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2011 12:38 przez rafal.)
|
|||
|
|||
Zakładam że się udało... z publikacją tych fotek...
1. To zdjęcie rodziców 2. To mały Pterapogonek, nazwałem go KROPEK Noooo i chyba się nie udało... albo jestem za tempy..., dlaczego akurat na tym forum prezentacja zdjęć jest taka upierdliwa???? Muszę porozmawiać z "administracją" Ja Pier....!!!!!!!!!!!!! Przesyłam linki na fotosik i tyle... bo chyba się z administracją nie rozumiemy!!!! 1. Szczęśliwi rodzice 2. Kropek/Pasek |
|||
24-07-2011, 23:12
|
|||
|
|||
Re: Pterapogon kauderni - udane rozmnażanie!!!
Super, gratulacje.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk pozdrawiam Maciej |
|||
24-07-2011, 23:18
|
|||
|
|||
Niesamowity ten maluszek jest.
Gratulacje |
|||
25-07-2011, 02:00
|
|||
|
|||
Super maluchy wyglądają, w morszczyźnie to nawet narybek imponująco się prezentuje. Gratulacje!
|
|||
25-07-2011, 08:33
|
|||
|
|||
Również gratulacje.
Fajnie że napisałeś na forum, mam nadzieję że nie będziemy musieli czekać na koleją aktywność do pojawienia się kolejnego narybku. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|