Wyjazd na zlot KMRW - Wrocław 03.09.2011
|
05-09-2011, 10:15
|
|||
|
|||
RE: Wyjazd na zlot KMRW - Wrocław 03.09.2011
Chciałbym bardzo podziękować poznańskiej ekipie za udział na zlocie KMRW . A jest się czym pochwalić
- bo byliśmy najliczniejsza grupą ze wszystkich miast - bo wykazaliście się również wiedzą i umiejętnościami (wygrywając parę konkursów ) a nie tylko biernym udziałem - bo stworzyliście naprawdę miła atmosferę . Ogromne dzięki również organizatorom za perfekcyjne przygotowanie imprezy oraz sponsorom bez których na takim poziomie zorganizowanie zlotu nie byłoby możliwe . Dzięki bardzo ciekawym prelekcją wzbogaciliśmy również nasza wiedzę akwarystyczną . Mam nadzieję że zostały również zakopane topory wojenne i kilka spraw udało się wyjaśnić . Kolejny raz mogłem spotkać się z moimi przyjaciółmi akwarystami z całego kraju i pogadać nie tylko o akwarystyce choć na pewno nasze dyskusje również te wieczorne przy piwie były tym naszym hobby zdominowane . Jestem uczestnikiem zlotów KMRW od wielu lat i tak jak poprzednie tak i ten zostawia jakiś niedosyt że tak szybko się skończył (choć z dr Kamińskiem zamykałem ogród o jakieś późno nocnej lub wczesno porannej godzinie ) . No cóż wracamy do naszej codzienności ale już z myślą o powrocie na następny rok po za tym w tym miesiącu będą jeszcze dwie imprezy akwarystyczne . 16-18 września II Wystawa Krewetek i Akwariów w Szczecinie - zapowiada się na bardzo udaną imprezę no i mam nadzieję że choć poznańscy krewetkomaniacy ja odwiedzą oraz 17-25 września Śląska Wystawa Akwarystyczna Osoby które nie mogły z nami pojechać mają okazję wziąć udział w najbliższej imprezie 16-18 września w Szczecinie |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|