Wyjazd na zlot KMRW - Wrocław 03.09.2011
|
04-09-2011, 19:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2011 08:32 przez pacmann.)
|
|||
|
|||
Wyjazd na zlot KMRW - Wrocław 03.09.2011
W sobotę odbył się zlot Klubu Miłośników Roślin Wodnych, co prawda tak się nazywał ale był to zlot akwarystów i nie tylko miłośników akwariów roślinnych (ja jestem tego przykładem).
"KTOŚ";) powiedział mi, że do fotorelacji wypada dodać kilka słów. Co ja tu będę pisał po próżnicy, było fajnie. FOTORELACJA O nieprzyzwoitej porze wystartowaliśmy do Wrocławia. Kto chciał jechał autem, a kto chciał jechał koleją. Po dotarciu do celu, zostaliśmy ciepło powitani i obdarowani. Z całym ładunkiem prezentów, zasiedliśmy na prelekcjach. W przerwie dostaliśmy śniadanko, każdy jadł i pił ile chciał albo mógł. I powrót na wykłady. Pełna powaga. Po wykładach wybraliśmy się w długą i przyjemną drogę na targi. Targi jak targi. W zależności od oczekiwań opinia o ich poziomie jest różna. Do pooglądania były akwaria słodkowodne To akwarium podobało mi się szczególnie. Zbiornik płytki o dużej powierzchni i płynącym strumykiem do którego wpływały rybki. morskie O krewetkariach niech wypowie się Stiep, bo się zna Nie zabrakło również terrarystyki i inne gadziny Po targach znów byliśmy okrutnie zmęczeni Były też zajęcia praktyczno-techniczne No i oczywiście wieczór grilowy. Regularna impra na której królowały dowcipy o jeżach i jeżykach. Jacek czujny na pozycji W trakcie były różne inne atrakcje. Nasz kolega maslo_82 wziął udział w konkursie aquascapingu Kolega Pracuje a reszta baluje. Chłopina był w centrum uwagi. Był też wątek gwiazdorski. Zadowolone z efektu pracy. Piersi dumnie wypięte... I ja tam byłem, karkówkę jadłem i piwo piłem... pozdrawiam Andrzej |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|